Με το βλέμμα στην Τουρκία ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

15:03 29/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Κάρλος Σλιμ Χελού αναζητά επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα...
Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes το 2011, ο Μεξικανός επιχειρηματίας Κάρλος Σλιμ Χελού, αναζητεί επενδυτικές ευκαιρίες στην Τουρκία, την οποία χαρακτήρισε «ανερχόμενο αστέρι» σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ενδιαφέρον του Μεξικανού μεγιστάνα για την Τουρκία ανακοινώθηκε στον πρόεδρο της Ένωσης Τουρκικών Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων Εμπορευμάτων της Τουρκίας (ΤΟΒΒ) και πρόεδρο του Συμβουλίου Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων (DEIK) Ριφάτ Χισαρτσικλίογλου.
Οι
δύο άνδρες συναντήθηκαν στο Μεξικό, στη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Χισαρτσικλίογλου για να παραστεί στις εργασίες επιχειρηματικού φόρουμ.
Σύμφωνα με τον Χισαρτσικλίογλου, ο Κάρλος Σλιμ Χελού εστιάζει την προσοχή του, κυρίως, στον τηλεπικοινωνιακό τομέα της Τουρκίας. Η περιουσία του Χελού ξεπερνά τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια και η πρόσκληση από τον Χισαρτσικλίογλου έγινε προκειμένου να ενημερωθεί, περαιτέρω, για το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις ευκαιρίες ανάπτυξης επενδυτικών σχεδίων.
Keywords
Τυχαία Θέματα