Με νέο αίμα καθαρίζει την πρόκριση

15:14 28/11/2012 - Πηγή: 24wro
Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Παναχαΐκή στο Καραϊσκάκης...
Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Παναχαϊκή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (20:30, OTEsport 1). Πρόκειται για την τρίτη διοργάνωση που μετέχουν φέτος οι Πειραιώτες και στόχος τους δεν είναι άλλος από την υπεράσπιση των κεκτημένων της περσινής σεζόν.

Το σημερινό ματς είναι ιδιαίτερο, αν σκεφτεί κανείς τα όσα έχουν προηγηθεί
τις τελευταίες μέρες με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά των πρωταθλητών Ελλάδας και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα πράγματα στον θεσμό έχουν αλλάξει, αφού πλέον δεν ισχύουν οι μονοί αγώνες. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν και στην Πάτρα, όμως θέλουν να μετατρέψουν σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δήλωσε ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του στην Τούμπα, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του ευρεία νίκη απόψε για να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση.

«Με τον ΠΑΟΚ κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι εκτός έδρας. Από ατυχία, αλλά και από δικά μας λάθη δεν κερδίσαμε. Επρεπε να πάρουμε τη νίκη. Επρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Ο ΠΑΟΚ μας έκανε μία φάση στο τέλος και μία δική μας αδράνεια έφερε το γκολ. Οταν είμαστε στο 88' και κερδίζουμε, πρέπει να προσέχουμε να μη βγαίνουμε όλοι μπροστά», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θα συνεχίσουμε την πίεση ψηλά. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα Κυπέλλου και πρέπει να τελειώσουμε από το πρώτο ματς την πρόκριση»

Πρόθεση του Ζαρντίμ είναι να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας, δίνοντας ευκαιρίες σε όσους δεν έχουν τον αρκετό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν. Η αποψινή ενδεκάδα - σε σχηματισμό 4-4-2 - θα έχει νέα πρόσωπα και ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να διαπιστώσει ποιοι από αυτούς είναι έτοιμοι να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή τις υπηρεσίες τους.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Παπάζογλου και Ζαραδούκα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Φέισα και ο Γκρέκο, έχοντας στα πλάγια τον Βλαχοδήμο και τον Φουστέρ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Τζεμπούρ με τον Πάντελιτς.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Φετφατζίδης και ο Τάτος, εκτός αν μείνει στον πάγκο ο Φουστέρ και ξεκινήσει ακόμη ένας φορ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Μανωλάς, Καραγκούνης, Μήτρογλου, Μασάντο και Σιώπης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα βρεθούν σήμερα το πρωί στου Ρέντη και θα κάνουν ένα χαλάρωμα, αλλά και δουλειά στις στημένες φάσεις, όπως τους ενημέρωσε ο Ζαρντίμ από χθες. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, από την πλευρά του, συνεχίζει το πρόγραμμά του και σιγά - σιγά ανεβάζει την ένταση στην προπόνηση. Σε λίγες ημέρες μπαίνει ο Δεκέμβριος και θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει.

Πιθανό να μειωθεί το ρόστερ
Το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού εν όψει Ια
Keywords
Τυχαία Θέματα