Με κρύο ο εορτασμός των Θεοφανείων - Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

10:30 6/1/2013 - Πηγή: 24wro
Με βροχές ή χιονόνερο, σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά...
- ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας με χαμηλό υψόμετρο μας υποδέχονται τα Θεοφάνεια.

Τα φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο πιθανόν πρόσκαιρα να είναι κατά τόπους έντονα, αλλά τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Στα δυτικά και βόρεια βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί
6 με 7 και στα πελάγη 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από τα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει αισθητή πτώση από βορρά προς νότο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα, Κυριακή των Θεοφανείων στις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και χιόνια στα ορεινά και πιθανόν και σε ημιορεινές περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας. Τα φαινόμενα όμως βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη, όπου τις βραδινές ώρες θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός αλλά με τσουχτερό κρύο.

Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση και θα κυμανθούν στα βόρεια από -4 έως 10 βαθμούς, στα κεντρικά από 4 έως 9 βαθμούς, στα νότια από 7 έως 11 βαθμούς, στα δυτικά από 1 έως 13 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 6 έως 13 βαθμούς.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σήμερα Κυριακή σε Αθήνα και Πειραιά, λόγω της τελετής του Καθαγιασμού των Υδάτων.

Σε ισχύ σταδιακά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιμετρικά του Πειραιά και το Κολωνάκι όπου αναμένεται να γίνει ο Καθαγιασμός των υδάτων στο λιμάνι και στη Δεξαμενή του Δήμου Αθηναίων αντίστοιχα.

moneypost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα