Με καλό καιρό η ψήφος...

11:23 6/5/2012 - Πηγή: 24wro
Με καλό καιρό η ψήφος...
Η θερμοκρασία την Κυριακή θα κυμανθεί σε αρκετά υψηλά επίπεδα και αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 30 βαθμούς στην Αττική και αλλού.

Πιο αναλυτικά, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός
με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα σε ορεινές περιοχές της Θράκης να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία,την ανατολική Στερεά,την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 26 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα