Μ.ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε

18:22 25/3/2012 - Πηγή: 24wro

Η επανάσταση του 1821 μας γεμίζει με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας για μια νέα αφετηρία...Ο γραμματέας πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος απο το Κιλελέρ της Λάρισας όπου βρέθηκε υποστήριξε οτι η επανάσταση του 1821 μας καλεί σε αναστοχασμό της πορείας μας και μας γεμίζει με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας για νέα αφετηρία .Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Ο φετινός εορτασμός της μεγαλειώδους επανάστασης του 1821 μας καλεί σε αναστοχασμό
της πορείας μας ως έθνος, σε συνθήκες αντίξοες λόγω της οικονομικής κρίσης, και κυρίως μας γεμίζει με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας για μια νέα αφετηρία δημιουργίας και ανάπτυξης.
Ο λαός μας ενωμένος απέναντι στις προκλήσεις της ιστορίας έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει, ανεξάρτητα από τη δυσκολία του στόχου. Με όπλα του διαχρονικές αξίες, όπως την αγάπη στην ελευθερία και στην πατρίδα, τις ικανότητες του Έλληνα, την επιμονή και την προσήλωση στο καθήκον.
Πριν από όλα, όμως, κερδίζει όταν νικά τον κακό του εαυτό, αυτόν που επαναπαύεται στις εύκολες λύσεις, που αναμένει από άλλους να τον σώσουν, που παρασύρεται από τις σειρήνες του λαϊκισμού, που δεν ανοίγει νέους δρόμους για το αύριο.
Ο Ελληνισμός έχει περάσει και ξεπεράσει στην ιστορική του διαδρομή πολλές κρίσεις. Θα ξεπεράσει και τη σημερινή. Με σχέδιο και όραμα, με αποφασιστικότητα και ελπίδα, με όλες τις υγιείς κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις θα ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα. Το οφείλουμε στους αθάνατους αγωνιστές της παλιγγενεσίας, το οφείλουμε στις μελλούμενες γενιές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε".

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα