Μαθήματα ζωής μέσα από την εκπομπή του Σπύρου Σούλη

12:56 16/12/2011 - Πηγή: 24wro
Στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής θα παρακολουθήσουμε μια ιστορία που θα μας δώσει αληθινά μαθήματα ζωής...
Μια τετραμελής οικογένεια που κατοικεί στη Λυκόβρυση, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα διαβίωσης καθώς το σπίτι δεν έχει ούτε καν θέρμανση, είναι γεμάτο υγρασία και μούχλα.

Πρωταγωνίστρια σε αυτή την ιστορία η 26χρονη Εβίτα που αποτελεί την «ηλιαχτίδα» της οικογένειας. Λίγο πριν τα 18 της χρόνια οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Από τότε έχει υποβληθεί σε περισσότερα από 13 χειρουργεία. Ωστόσο αυτό δεν έχει σταθεί εμπόδιο στην
μόρφωση της καθώς η Εβίτα έχει αποφοιτήσει από το τμήμα «Πολιτικών Επιστημών» και τώρα φοιτεί στο Β’ έτος της Νομικής, για το δεύτερο πτυχίο της.

Ο Σπύρος Σούλης, μέσα από την εκπομπή του, που έχει βοηθήσει μοιράζοντας χαμόγελα και καλύτερες συνθήκες ζωής σε πολλές οικογένειες, θα τους προσφέρει ένα σπίτι ζεστό, καλόγουστο αλλά κυρίως λειτουργικό και ασφαλές για την Εβίτα και όλη την οικογένεια της.

Την ίδια ώρα που μια επιθυμία της 26χρονης κοπέλας θα πραγματοποιηθεί, ένας φόβος του Σπύρου θα αποκαλυφτεί.

Μέσα στο επεισόδιο θα δούμε την κοπέλα να μαθαίνει να οδηγεί, αφού αυτό είναι το όνειρό της, αλλά και ο Σπύρος θα πρέπει να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή... ελεύθερης πτώσης, μετά την πρόκληση του αδελφού της Εβίτας.
Keywords
Τυχαία Θέματα