Μαλλιά: Αλλάξε τα αδιάκοπα όπως η Rihanna

10:00 14/4/2011 - Πηγή: 24wro
Οι αλλαγές στα μαλλιά επιβάλλονται...
Διαλέξτε στυλ.
Τελικά πόσο συχνά μπορούμε να αλλάζουμε χρώμα και στυλ στα μαλλιά; Βλέπουμε celebrities που σε κάθε τους εμφάνιση είναι διαφορετικές και θα θέλαμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους. Γίνεται όμως; Φυσικά.

Η Rihanna πρωτοστατεί στις αλλαγές. Βέβαια,
έχει στο πλευρό της τη hairstylist Ursula Stephen, που έχει μαγικά χέρια. Μέχρι τώρα έχει κρατήσει μεν το κόκκινο χρώμα αλλά έχει εμφανιστεί με ολόισια μακριά μαλλιά ελεύθερα και σε κοτσίδα, με μεγάλες μπούκλες, με καρέ-bob, με κοντά μαλλιά και όλα αυτά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η απόφαση για την αλλαγή σε κοντά μαλλιά, ήταν δική της και την ανακοίνωσε στη Stephen, λέγοντας ότι της έλειψε το πρόσωπο της. Κι αυτή είναι η αλήθεια για τα κοντά μαλλιά: αφήνουν εκτεθειμένο το πρόσωπο και αυτό σημαίνει ότι τα χαρακτηριστικά φαίνονται έντονα σε σχέση με τα μακριά μαλλιά που πέφτουν στο πρόσωπο και αλλοιώνουν τις γωνίες και την προοπτική του.

Η Stephen είπε για τη στάση της Rihanna σε σχέση με τα μαλλιά «Δεν έχουμε δεσμευτεί για τίποτα, παρά μόνο για να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε». Διασκεδάστε το κι εσείς και αλλάξτε στυλ και χτένισμα. Μαλλιά είναι!
queen 
Keywords
Αναζητήσεις
rihanna goodbye
Τυχαία Θέματα