Λέτο: Είμαστε Παναθηναϊκός, πρέπει να είμαστε πρώτοι

18:00 17/7/2011 - Πηγή: 24wro
Χαρούμενος που ανήκει στον Παναθηναϊκό...
είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός εξτρέμ έκανε σαφές ότι οι «Πράσινοι» και φέτος θα προσπαθήσουν για το πρωτάθλημα ενώ έβαλε τέλος στα σενάρια που τον στέλνουν στην Ιταλία.  «Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να είμαστε πρώτοι», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.


Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Έμαθες τα άσχημα νέα για τον Λάζαρο. Θα μείνεις εκτός για πολλούς μήνες.

«Ναι, είναι πολύ άσχημο. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι μας, γιατί είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλό παιδί. Εύχομαι να αποθεραπευτεί σύντομα και να γυρίσει δυνατός».

-Ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σου από την προετοιμασία;
«Όπως κάθε χρόνο, είναι μία δύσκολη περίοδος. Κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται τον χρόνο του να προετοιμαστεί. Παίζουμε φιλικά, κάνουμε καλή δουλειά, αύριο έχουμε άλλο ένα με δύσκολο αντίπαλο και είναι ευκαιρία να δούμε εάν έχουμε βελτιωθεί και να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών».

-Η φετινή σεζόν είναι διαφορετική για σένα, αφού πλέον είσαι ένας από τους αρχηγούς;
«Η αρχηγία έχει σημασία για μένα. Ο προπονητής με πιστεύει και μου έδωσε το περιβραχιόνιο, κάτι που σημαίνει ότι είμαι σημαντικός για την ομάδα και τους οπαδούς. Είμαι χαρούμενος, αλλά θα προσπαθώ στο γήπεδο, όπως έκανα πάντα».

-Πλέον διανύεις την τρίτη σου σεζόν στην ομάδα. Τι να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό;
«Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να είμαστε στην κορυφή. να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που είναι σημαντικό για τον σύλλογο».

Πιστεύεις ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να περάσει την Οντένσε;
«Ποτέ δεν ξέρεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε, γιατί είναι σημαντικό πρώτον για την ομάδα, δεύτερον για εμάς, γιατί είναι ωραίο συναίσθημα να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το βιώσαμε πέρυσι και ήταν ξεχωριστή εμπειρία. Δουλεύουμε σκληρά, δουλεύουμε καλά, για να καταφέρουμε να είμαστε εκεί».

-Αποχώρησε ο Σισέ και ο Ζιλμπέρτο. Άλλοι συμπαίκτες του ισχυρίστηκαν ότι είναι ευκαιρία να γίνει ο Παναθηναϊκός πιο ομάδα. Εσύ τι πιστεύεις;
«Ήταν δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές για την ομάδα. Ο Τζιμπρίλ σκόραρε πολλά γκολ, θα μας λείψει αυτό, αλλά έχουμε ποδοσφαιριστές στις θέσεις τους. Δεν έχει σημασία που δεν είναι πια εδώ ο Ζιλμπέρτο και ο Σισέ, έχουμε τον Κατσουράνη, τον Πετρόπουλο, πολλούς που μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Εδώ είμαστε ομάδα, δεν υπάρχουν μόνο δύο-τρεις, αλλά 25 ποδοσφαιριστές».

-Τι να περιμένουμε φέτος από τον Λέτο; Περισσότερες ασίστ; Περισσότερα γκολ;
«Εύχομαι περισσότερα γκολ. Δεν είχα καλή σεζόν πέρυσι και ελπίζω να πετύχω πιο πολλά γκολ και να κάνω πάντα ότι καλύτερο μπορώ».

-Πιστεύεις ότι μπορείς να γίνεις ο επόμενος ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο;
«Στην ομάδα υπάρχουν 11 που παλεύουν μαζί. Δεν έχει σημασία αν είσαι ηγέτης, αν σκοράρεις περισσότερο. Έχει σημασία να είμαστε ενωμένοι και ν
Keywords
Τυχαία Θέματα