Λ.ΜΠΟΛΟΝΙ: Σαν τελικός με ΑΕΚ

22:28 15/5/2012 - Πηγή: 24wro
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι τόνισε ότι πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη απέναντι στην ΑΕΚ...
Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ σχετικά με το παιχνίδι της Τετάρτης (16/05) απέναντι στην ΑΕΚ.

Για
την κόπωση και πώς την αντιμετωπίζει είπε: «Ανέκαθεν η μεγαλύτερη ανησυχία αφορά την ψυχολογική κόπωση, είναι και η πιο δύσκολη ν' αντιμετωπιστεί. Προσπαθείς να έρθεις κοντά με τους ποδοσφαιριστές. Είναι μια κατάσταση που πρέπει να προσέξεις τι θα πεις. Τους ζητάς να ξεχάσουν το παρελθόν και να αφοσιωθούν μόνο στο παρόν και στο μέλλον».
Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος: «Όχι ... Υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες και να ολοκληρωθούν αναφορικά με την πνευματική και τη σωματική αποκατάσταση.
Δεν πιστεύω πως είτε εμείς είτε ο αντίπαλος μπορούμε να παρουσιάσουμε νέα πράγματα. Πλέον γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας, ακόμη κι αν ο Γκούντγιονσεν - που είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής - αγωνιστεί σίγουρα θα τους προσδώσει μια θετική προοπτική αλλά δε θα είναι κάτι καινούριο για εμάς, κάτι που δε γνωρίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό να παρουσιαστούμε όσο πιο ... φρέσκοι γίνεται, είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθη. Σ' αυτήν την κατάσταση η ομάδα που κάνει λάθη δεν μπορεί να κερδίσει».
Σε ερώτηση αν το ματς είναι τελικός, απάντησε: «Όχι, δε θα το 'λεγα, κάθε αγώνας είναι σημαντικός αλλά θ' αγωνιστούμε σα να είναι τελικός».

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα