Κύπελλο Βραζιλίας: Ζευγάρια για τελικό

19:56 5/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η φάση του Κυπέλλου Βραζιλίας βρίσκεται σε εξέλιξη και σήμερα Πέμπτη διεξάγονται δύο προημιτελικοί....



ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Κοριτίμπα: Την Κυριακή κατέκτησε το πρωτάθλημα Παραναένσε. Πραγματοποίησε 23 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και έσπασε το ρεκόρ της Παλμέιρας που κρατούσε για 15 χρόνια. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Σιανόρτε ρην οποία κέρδισε με 2-0. Βρίσκεται γενικά σε μεγάλη φόρμα και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Μοναδικός απών ο σημαντικός επιθετικός Μάρκος Αουρέλιο.

Παλμέιρας: Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι
γνώρισε την ήττα με σκορ 6-5 στα πέναλτι  από την Κορίνθιανς στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Παουλίστα. Καλύτερη από την αντίπαλο, άνοιξε το σκορ στο 52’, αλλά λίγο αργότερα στο 64’ ισοφαρίστηκε. Εκτός  ο μπακ Σισίνιο, αλλά και εξαιρετικός Χιλιανός Βαλδίβια. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο επιθετικός Ουέλινγκτον.



ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΣΕΑΡΑ

Φλαμένγκο: Πρωταθλήτρια από την Κυριακή στην κατηγορία Καριόκα. Κέρδισε με σκορ 3-1 στα πέναλτι στον τελικό του δεύτερου γύρου τη Βάσκο και σήκωσε δίκαια το τρόπαιο αήττητη. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο δεξιός μπακ Λέο Μόουρα που έχει πρόβλημα στο γόνατο. Αν δεν τα καταφέρει, θα παίξει ο Γκαλιάρντο που δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία.

Σεαρά: Ανεβασμένη ψυχολογικά μετά τη νίκη με σκορ 1-0 εντός έδρας επί της Γκουαρανί ντο Σομπράλ στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Σεαρένσε και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Γκουαρανί ντε Ζουαζέιρο.  Τα βρήκε δύσκολα με την άμυνα του αντιπάλου, μέχρι να πετύχει το γκολ. Μοναδικό πρόβλημα για το ματς με τη Φλαμένγκο, ο βασικός πορτιέρο Φερνάντο Ενρίκε, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, αλλά υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί.


Στο… ψαχνό: Πολύ δύσκολο και αμφίρροπο το ματς μεταξύ της φορμαρισμένης Κοριτίμπα και της Παλμέιρας. Θα ποντάρουμε με ρίσκο στο «Χ» με απόδοση στο 3,30 από την 10bet. Στο άλλο παιχνίδι τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και  θα προτείνουμε τον άσο της Φλαμένγκο, πολύ απλά γιατί παίζει στην έδρα της και είναι ανώτερη της Σεαρά. Η απόδοση του άσου ανέρχεται στο 1,49 από την 10bet.

bettv 
Keywords
Τυχαία Θέματα