Κύπελλο Βραζιλίας: Άσος από ημίχρονο στο «Μορουμπί»

23:27 4/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Ατλέτικο Παραναένσε υποδέχεται τη Βάσκο...
και η Σάο Πάολο την Αβαΐ στα πρώτα ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Βραζιλίας.


ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΒΑΣΚΟ

•    8 φορές έχουν συναντηθεί την τελευταία δεκαετία οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να μετρούν εντός έδρας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες

•    Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι Σάο Πάολο- Αβαΐ

Ατλ. Παραναένσε: Από την πρόκριση επί της Μπαΐα προέρχεται η Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία μετά το εκτός έδρας 1-1 του πρώτου ματς, δεν αντιμετώπισε
ιδιαίτερα προβλήματα στη ρεβάνς, κάνοντας… περίπατο (5-0). Στο τοπικό πρωτάθλημα του Παραναένσε οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στη 2η θέση, 8 βαθμούς πίσω από την Κοριτίμπα. «Μάχη» με το χρόνο δίνουν οι Κλέμπερσον (μέσος), Νιέτο (επιθετικός) και Γκερόν (επιθετικός), ώστε να είναι διαθέσιμοι στην αποψινή αναμέτρηση.

Βάσκο: Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός και της Βάσκο στον προηγούμενο γύρο απέναντι στη Ναούτικο. Το συγκρότημα του Ρικάρντο Γκόμες επικράτησε εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 και στην, διαδικαστικού χαραχτήρα ρεβάνς, έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία. Στο πρωτάθλημα Καριόκα οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την ήττα στα πέναλτι κόντρα στη Φλαμένγκο στον τελικό του δεύτερου γύρου. Πλέον όλοι στο στρατόπεδο της Βάσκο στρέφουν την προσοχή τους στη Κύπελλο, ενώ απόψε αναμένεται να παραταχθεί χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά αρκετά κουρασμένη.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΑΒΑΪ

•    Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι Ατλέτικο Παραναένσε-Βάσκο

Σάο Πάολο: Με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) η Σάο Πάολο ξεπέρασε στη φάση των «16» το εμπόδιο της Γκοϊάς. Αντίθετα στο πρωτάθλημα Παουλίστα οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό καθώς το περασμένο Σάββατο γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Σάντος στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Εκτός αποστολής με προβλήματα τραυματισμών οι Λούκας (μέσος), Φερναντίνιο (μεσοεπιθετικός) και Ροντόλφο (κεντρικός αμυντικός), αντίθετα πιθανότητες να αγωνιστεί έχει ο… πολύς Λουίς Φαμπιάνο (επιθετικός).

Αβαΐ: Από την πρόκριση επί της Μποταφόγκο προέρχεται η Αβαΐ, καθώς το εκτός έδρας 2-2 του πρώτου ματς, ακολούθησε ακόμα μία ισοπαλία, αλλά με 1-1 αυτή τη φορά εντός έδρας. Στην ημιτελικό του πρωταθλήματος Καταρινένσε οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν με 2-0 της Σαπεκοένσε δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με το τελικό 2-2 να τους αφήνει εκτός συνέχειας. Δύσκολα θα προλάβουν την αποψινή αναμέτρηση οι Κοέλιο (επιθετικός) και Μαρκίνιος (μέσος).

Στο ψαχνό: Φαβορί, αλλά σε μικρή σχετικά απόδοση (1.40) η Σάο Πάολο. Την πιστεύουμε και θα… αγοράσουμε τη νίκη της από το πρώτο ημίχρονο (2.20 στην 10bet.com).

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα