Κρούσμα ρατσισμού στη Γουέστ Χαμ

14:30 4/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο ρατσισμός δυστυχώς δεν απουσιάζει ούτε από τον λαμπερό κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ...
Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Daily Mirror» σύμφωνα με το οποίο ανάλογου περιεχομένου επιθέσεις δέχθηκαν οι οικογένειες δύο ποδοσφαιριστών της Γουέστ Χαμ.



Οι συγγενείς του Βίκτορ Ομπίνα και του Φρεντερίκ Πικιόν καταγγέλλουν ότι «δράστες» του συμβάντος είναι οπαδοί των «σφυριών», ενώ η διοίκηση του σωματείου έχει ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό.


Η ομάδα του Λονδίνου γνώρισε την ήττα με 4-2 το απόγευμα του Σαββάτου από τη Γιουνάιτεντ,
παρά το γεγονός ότι στο πρώτο μισάωρο βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ. Η ήττα έφερε γκρίνια, αφού η Γουέστ Χαμ παραμένει σε δυσχερή βαθμολογική θέση.


Οι συγγενείς του Βίκτορ Ομπίνα βρίσκονταν στα επίσημα του «Άπτον Παρκ», μαζί με φίλους τους, όταν οπαδοί της ομάδας που κάθονταν κοντά τους ξεκίνησαν να φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα εναντίον τους. Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, οι συγγενείς του ποδοσφαιριστή αντέδρασαν και ακολούθησαν έντονες λογομαχίες, ενώ τουλάχιστον ένας από αυτούς κινήθηκε απειλητικά προς τους φιλάθλους της Γουέστ Χαμ.


«Κάποιοι από το προσωπικό του γηπέδου είπαν πως αυτό που έγινε ήταν πραγματικά αηδιαστικό και ότι δεν περίμεναν ποτέ ότι οι φίλαθλοι της ίδιας της ομάδας θα έκαναν κάτι τέτοιο. Σίγουρα δεν άξιζε στους παίκτες μας και στους συγγενείς τους τέτοια συμπεριφορά», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλος που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ενώ η διοίκηση των Λονδρέζζων έχει ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό και κύκλοι της τονίζουν ότι δεν θα υπάρξει επιείκεια στον καταλογισμό των ευθυνών.


bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα