Κ.ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ: Έτοιμη και για παιδί

13:33 23/10/2012 - Πηγή: 24wro
Η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε το καλοκαίρι με τον καλό της, Παναγιώτη Πιλαφά και τώρα κάνει σχέδια για παιδί...
Η απόφαση του γάμου ήταν βάσει κάποιου πλάνου για την 33χρονη ηθοποιό;«Ποτέ δεν είχα κάποιο πλάνο. Δεν ήξερα αν θα παντρευόμουν ποτέ και, αφού παντρεύτηκα, σκέφτηκα πως μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορούσα να το είχα κάνει: απλά και άμεσα. Ο γάμος προέκυψε -είπαμε ξαφνικά
ένα βράδυ με τον Παναγιώτη να κάνουμε αυτό το βήμα και το κάναμε. Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Η αλήθεια είναι πως κρατήσαμε πολύ χαμηλούς τόνους με τον Παναγιώτη, επειδή έτσι είμαστε και οι δύο σαν χαρακτήρες. Έτσι θέλαμε να κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα».
Ο γάμος της ήταν μία προσωπική υπέρβαση; «Όχι, δεν ήταν», λέει η ίδια και προσθέτει «Αλλά να σου πω κάτι; Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας-αν και έκανα αυτό το λάθος στο παρελθόν -και να αποδέχομαι ή να διαψεύδω οτιδήποτε ή οποιαδήποτε εικόνα μου θέλει ο τάδε να περάσει προς τα έξω. Το ποιος είναι ο καθένας φαίνεται με τον καιρό. Το αποδεικνύει η ζωή».
Θα ήθελε ένα παιδί;
«Αυτό είναι κάτι που θα το ήθελα πολύ! Είτε συμβεί σε ένα χρόνο είτε πιο μετά. Όποτε το φέρει ο Θεός... Κοίτα, πάντα με αφορούσε η μητρότητα και, πλέον, είμαι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο. Όμως, ποτέ δεν είχα αυτό το κλασικό, χαζό πλάνο που λέει: “πρώτα καριέρα, μετά γάμος και μετά παιδί!”. Όχι, καθόλου. Εγώ πάω όπως με πάει η ζωή. Μόνο αυτήν αφουγκράζομαι. Δεν έχω μανίες, ούτε πλάνα, ούτε άγχος για οτιδήποτε».

zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα