Κ.ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ: Είναι έγκυος;

23:12 30/11/2012 - Πηγή: 24wro
Η συζήτηση με την Φαίη Σκορδά στο πρωινό του Mega στάθηκε η αφορμή για τις σχετικές φήμες...
και η αλήθεια είναι ότι, σύμφωνα με πηγές από το στενό φιλικό περιβάλλον της Κατερίνας Παπουτσάκη, η 34χρονη ηθοποιός διανύει ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της!

«Προς το παρόν δε θέλει να το ανακοινώσει ακόμη δημόσια, αφού προτιμά να περάσει η πρώτη περίοδος, ώστε να αισθανθεί ασφαλής, τόσο η ίδια όσο και το παιδί που περιμένει»,
λέει στενό φιλικό πρόσωπο της Κατερίνας. «Κάθε γυναίκα αισθάνεται ανασφάλεια όταν βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και περιμένει να περάσει ένα διάστημα μέχρι να το ανακοινώσει. Ωστόσο, ήδη η Κατερίνα και ο Παναγιώτης δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι με αυτό που τους συμβαίνει!», καταλήγει η ίδια πηγή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «So simple» του Έθνους, η Κατερίνα Παπουτσάκη, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μίας εγκυμοσύνης και την απόκτηση του πρώτου της παιδιού, δήλωσε: «Πάντα με αφορούσε η μητρότητα και, πλέον, είμαι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο. Όμως, ποτέ δεν είχα αυτό το κλασικό, χαζό πλάνο που λέει: «πρώτα καριέρα, μετά γάμος και μετά παιδί!». Όχι, καθόλου. Εγώ πάω όπως με πάει η ζωή. Μόνο αυτήν αφουγκράζομαι. Δεν έχω μανίες, ούτε πλάνα, ούτε άγχος για οτιδήποτε».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, το πρώτο παιδί της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά αναμένεται να γεννηθεί στις αρχές του καλοκαιριού.

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα