Κοστάντσο ο εκλεκτός!

12:30 22/5/2011 - Πηγή: 24wro
Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός ψάχνει πορτιέρο και τελικά φαίνεται πως τον βρήκε.

Ο λόγος για τον Φράνκο Κοσταντσο της Βασιλείας, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ελβετική ομάδα και φαντάζει το φαβορί για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα με το νούμερο «1».

Μάλιστα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναμένεται να τον συναντήσει άμεσα (ακόμα και σήμερα 22/05) προκειμένου να τον κλείσει στους πρωταθλητές Ελλάδας ο Αργεντινός. Ο ποδοσφαιριστής
της Βασιλείας θα αγωνιστεί σήμερα κόντρα στη Σεντ Γκάλεν και ο Κοβάσεβιτς είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο γήπεδο, να τον παρακολουθήσει και στη συνέχεια να συζητήσει μαζί του.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας χαρακτηρίζεται για το εκκεντρικό του στυλ παιχνιδιού, το οποίο περιλαμβάνει πολλές τρίπλες μακριά από την εστία του, αλλά και πολλές εντυπωσιακές και ανορθόδοξες επεμβάσεις. Στην αρχή της καριέρας του στην Ρίβερ Πλειτ θεωρήθηκε ως ένα τεράστιο ταλέντο, αγωνίστηκε μάλιστα και το 2003 με την φανέλα της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής, αλλά οι μακροχρόνιοι τραυματισμοί του, σταμάτησαν την εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει.

Ξεκαθαρίζει του Παπασταθόπουλου

Εκτός από το θέμα με τον τερματοφύλακα, στον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση και ενός στόπερ. Πρώτος στην σχετική λίστα είναι φυσικά ο Σωκράτης Παπασταθοπουλος. Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από την Μίλαν. Η ιταλική ομάδα θέλει να αγοράσει τον Μπόατενγκ και το ραντεβού με την Τζένοα είναι την Τρίτη.

Η πρώην ομάδα του Έλληνα αμυντικού ζητάει 7 εκ για να παραχωρήσει τον Γερμανό, με τον Παπασταθόπουλο να εμπλέκεται ως αντάλλαγμα. Φυσικά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα, με τον νεαρό αμυντικό πάντως να προτιμά μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Που θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ δηλαδή και ο ίδιος θα έχει και αυξημένο χρόνο συμμετοχής και ενεργό ρόλο.

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα