Κόπα Λιμπερταδόρες: Κρίση στην Εστουντιάντες

14:01 5/5/2011 - Πηγή: 24wro
Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες... Οι ομάδες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτά τα ματς και οι φίλοι του Λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν τις ενέργειες των κορυφαίων παικτών της Νοτίου Αμερικής με αμείωτο ενδιαφέρον.


ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ-ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ
Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να «ματώσουν» η μια τα δίχτυα της άλλης μένοντας στο 0-0.
Σέρο Πορτένιο: Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η Σέρο κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη ισοπαλία μέσα στην Αργεντινή. Ο Αστράδα δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος
από αυτό το αποτέλεσμα αφού η ομάδα του είναι σαφώς κατώτερη σε δυναμική από την αντίπαλο της. Κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Αργεντινός τεχνικός ων Παραγουανών και θα προσπαθήσει να αποβάλει το ανώφελο άγχος από τους παίκτες του.
Στο πρωτάθλημα της χώρας της η Σέρο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έκανε «δικό» της το ντέρμπι με την Ολίμπια (2-0) και ας αγωνιζόταν μακριά από την έδρα της δείχνοντας πανέτοιμη για την μεγάλη πρόκληση. Γιατί το να αφήσεις εκτός Λιμπερταδόρες μια ομάδα με την αξία της Εστουντιάντες είναι μεγάλη υπόθεση. Χωρίς απόντες και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα παραταχθούν στο «Πάμπλο Ρόχας» οι γηπεδούχοι.

Εστουντιάντες: Έψαξε πολύ το γκολ στο πρώτο ματς δεν της βγήκε και τώρα επιβάλλεται να σκοράρει στην Παραγουάη προκειμένου να πάρει την πρόκριση στους «8» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η βαριά ήττα από την Βελέζ Σάρσφιλντ(4-0) στο Κλαουσούρα της Αργεντινής και το γλυκό «έδεσε».

Οι «φοιτητές» περνούν αγωνιστική κρίση και αυτό είναι πλέον εμφανές. Ο Μπερίσο δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει για να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» στην ομάδα του ενώ δήλωσε πως έπειτα από αυτή την ήττα από την Βελέζ και την απομάκρυνση από τον φετινό τίτλο ο εφικτός στόχος της Εστουντιάντες είναι να περάσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Στην Ασουνσιόν πάντως ο αμφισβητούμενος πλέον τεχνικός των «φοιτητών» θα έχει πλήρη αποστολή και θα μπορέσει να διαλέξει τους καλύτερους για να τον στηρίξουν . Εξάλλου η καρέκλα του «τρίζει» επικίνδυνα και αν αποκλειστεί η φιλοξενούμενη τότε καλύτερα να μην πάει στην επόμενη προπόνηση.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ
Στον πρώτο αγώνα η Ατλέτικο πέτυχε ένα πολύτιμο γκολ και το τελικό 1-1 της δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στους «8»του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ατλέτικο Τζ: Προηγήθηκε αρκετά νωρίς στο Μεξικό ενώ αν και ισοφαρίστηκε στην επανάληψη δεν κινδύνευσε περαιτέρω και έτσι το τελικό 1-1 που ήταν το τελικό σκορ είναι απολύτως δίκαιο. Ο σύλλογος από την Μπαρανκίγια έδειξε στην έδρα της Τζαγκουάρες πως έχει τα φόντα να κοντράρει την αντίπαλο του και να την αφήσει εκτός συνέχειας. 
Στο πρωτάθλημα της Κολομβίας δεν τα πάει εξίσου καλά καθώς έχει μείνει πολύ πίσω όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος για να μην πούμε καλύτερα πως κινδυνεύει με υποβιβασμό. Από την 15η θέση εξάλλου όνειρα για έ
Keywords
Τυχαία Θέματα