ΚΟ ΠΑΣΟΚ: Ατυχείς χειρισμούς στο θέμα της λίστας επεσήμαναν βουλευτές

20:25 4/10/2012 - Πηγή: 24wro
Ατυχείς χειρισμούς στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ, επεσήμανε η πλειοψηφία των βουλευτών που μίλησαν στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ...

Χαρακτηριστικά ο Μάρκος Μπόλαρης με ανακοίνωσή του τόνισε ότι όσοι ασχολήθηκαν με τέτοιο ατυχή τρόπο ας αναλάβουν τις ευθύνες τους

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι η πολιτική ατμόσφαιρα είναι βαριά
και δεν είναι τυχαίο που έχει επίκεντρο το ΠΑΣΟΚ.

Τόνισε ότι αν κάποιοι νομίζουν ότι χτυπώντας το ΠΑΣΟΚ χτυπούν την κυβέρνηση είναι ανόητοι και αν νομίζουν ότι μπορούν να χτυπήσουν εκείνον, ξέρει να σηκώνει βάρη με απόλυτη διαφάνεια και όπλο την αλήθεια.

Ακόμα, άφησε αιχμές για Ραγκούση και Λοβέρδο λέγοντας «λυπάμαι που κάποιοι που ήταν σχεδόν εκτός παράταξης άρον-άρον διαχώρισαν τη θέση τους ενώ είχαν τεράστια πολιτική ευθύνη και είναι προκλητικό να ζητούν και τα ρέστα».

Εν τω μεταξύ, στη ρήση Βενιζέλου ότι αν δεν υπάρχει μια ολοκληρωμένη συμφωνία με τους εταίρους που θα αφορά την επιμήκυνση και τη διευθέτηση του χρέους τα μέτρα δεν μπορούν να έρθουν προς ψήφιση ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης επισήμανε πως αν αυτό αποτελεί αλλαγή στρατηγικής δεν τη στηρίζει.

Αντιθέτως ο Απόστολος Κακλαμάνης είπε «θα δυσκολευτώ να ψηφίσω το πακέτο των μέτρων εάν δεν έχει τις προϋποθέσεις που βάζει ο πρόεδρος αλλά και λόγω της ασέβειας του ανδρός υπονοώντας το Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος δεν ενημερώνει τα κόμματα της συγκυβέρνησης και τη Βουλή».

skai.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα