Κλοπιμαία προς… πώληση!

12:21 2/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς κλέβουν διάφοροι επιτήδειοι σε όλη τη χώρα και βγάζουν τα κλοπιμαία προς…
πώληση σε κάθε ενδιαφερόμενο! Λόγω του κρύου που ήδη ξεκίνησε, την προτίμησή τους συγκεντρώνουν τα καυσόξυλα, χωρίς ωστόσο να λένε όχι σε άλλα προϊόντα κλοπής.

Η κλοπή που έγινε μέσα από ένα περιφραγμένο αγρόκτημα στον Αμπελώνα του Πύργου Ηλείας, σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με απόλυτη ακρίβεια χωρίς κανείς να πάρει είδηση το παραμικρό, πράγμα που δείχνει ότι οι δράστες ήταν «επαγγελματίες». Προφανώς έφτασαν με φορτηγό στον στόχο τους, γιατί διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να μεταφέρουν
τους πέντε τόνους με καυσόξυλα αξίας 750 ευρώ που έκλεψαν! Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ήταν οι ίδιοι που διέρρηξαν μια αγροικία στα κοντινά Βυτινέικα και έκλεψαν ένα αλυσοπρίονο και έναν κόφτη αξίας 850 ευρώ για να κόψουν τα ξύλα!

Στην Καβάλα, ο 39χρονος Βούλγαρος «πορτοφολάς» που είχε χτυπήσει τρεις φορές με θύματα γυναίκες, το είχε… δίπορτο! Και 200 ευρώ «έβγαλε» από το περιεχόμενο των πορτοφολιών τους, αλλά και κάποια ψιλά κέρδισε πουλώντας τα… ίδια τα (άδεια, φυσικά) πορτοφόλια σε έναν 57χρονο Αιγύπτιο! Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους έπιασαν την ώρα της συναλλαγής. Και οι δυο οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Τα κλεμμένα βγήκε να πουλήσει στο… δρόμο και ένας 30χρονος από το Ηράκλειο, ο οποίος έσπασε την τζαμαρία ενός σούπερ μάρκετ και άρπαξε, εκτός από χρήματα, τρόφιμα και άλλα εμπορεύματα αξίας 1.500 ευρώ! Όμως, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να αναζητά… αγοραστές έχοντας τα κλοπιμαία σε μια σακούλα και τον συνέλαβαν.


Keywords
Τυχαία Θέματα