Κ.ΚΑΙNΟΥΡΓΙΟΥ: Τα φετινά ζόρικα Χριστούγεννα, η μοναξιά και η διέξοδος!

21:56 25/12/2012 - Πηγή: 24wro
Η τηλεόραση, η αναγνωρισιμότητα, η προβολή, οι υποχρεώσεις τα events και τα «ένσημα» ως παρουσιάστρια και όχι ως δημοσιογράφος...
είναι παράγοντες που αν δε γνωρίζεις πως να τα διαχειριστείς σε «τρώνε».

Οι περισσότεροι από αυτούς που εμφανίζονται στην τηλεόραση και έχουν το «μαύρο κουτί» ως βασική δουλειά…υποφέρουν. Είτε από μοναξιά, είτε από κατάθλιψή, είτε φέρουν ανασφάλεια και τρομακτικό έλλειμμα εμπιστοσύνης στους ανθρώπους.
Βλέπετε ο χώρος ήταν από παλιά αδηφάγος και τώρα που οι δουλειές πλέον είναι ελάχιστες έχει γίνει αμείλικτος.

Η Κατερίνα είναι ένα κορίτσι που
εδώ και τρία χρόνια ζει το όνειρό της. Από απλή ρεπόρτερ καλλιτεχνικού βρέθηκε σε πλατό να κάνει την παρουσιάστρια. Στον δρόμο αυτό βελτιώθηκε πολύ, έχασε ωστόσο την μυρωδιά του πεζοδρομίου.

Έχασε την σπιρτάδα, την έμπνευση, την διορατικότητα του ρεπόρτερ. Όσο διάστημα κι αν το έκανε αυτό. Η μυρωδιά αυτή αντικαταστάθηκε από φωτογραφίες καλέσματα, βιτρίνες, εφήμερες σχέσεις, είτε φιλικές είτε προσωπικές. Με μια λέξη πίεση.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πιο ζόρικα για την Κατερίνα. Η ίδια εκμυστηρεύεται σε φιλαράκια της ότι περνάει δύσκολα. Ωστόσο έχει καταφέρει μέσα στην μαυρίλα της να κάνει απολογισμό.

Να μετρήσει τους άσπονδους φίλους, να δει τους εχθρούς και να έχει επιλέξει συνειδητά την μοναξιά της. Έχει κλειστεί στον εαυτό της και η μόνη διέξοδος πίσω από τις κάμερες και τα λούσα είναι οι ατέρμονες συζητήσεις με τον πατέρα και τον αδερφό της.

Μάλιστα προχθές μετά από μια υποτιθέμενα μαγική βραδιά με παρέα το κορίτσι πήγε μόνη της στη θάλασσα, περπάτησε στην παραλία και απαθανάτισε τη στιγμή. Ζόρικα Χριστούγεννα… ε δεν έχει περάσει και λίγα όλον αυτόν τον καιρό!

showbiz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα