Κιριλένκο:«Ξεχωρίζω ΠΑΟ, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ»

12:25 23/6/2011 - Πηγή: 24wro
Με το λοκ-άουτ να έρχεται στο χώρο του ΝΒΑ ο Αντρέι Κιριλένκο φαίνεται διατεθειμένος να κοιτάξει τις...
εναλλακτικές του σε ομάδες της Ευρώπης. Όμως ένας σταρ τέτοιου διαμετρήματος και τέτοιου κασέ (17,8 εκατομμύρια εισέπραξε φέτος από το συμβόλαιο που λήγει σε μια εβδομάδα) δεν θέλει να κακοπέσει. Όπως δήλωσε, μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θεωρεί την ΤΣΣΚΑ, τη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό.





Για τον 30χρονο φόργουορντ έχει ενδιαφερθεί η Φενέρ που είναι έτοιμη να διαθέσει πολύ χρήμα, όμως ο παίκτης μάλλον σνομπάρει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Σε κάθε περίπτωση, την 1η Ιουλίου μένει ελεύθερος – την ίδια μέρα ξεκινάει το λοκ-άουτ – και θα μελετήσει τα δεδομένα ώστε να αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του. Πρώτη επιλογή του βέβαια παραμένει το ΝΒΑ και στην ιδανική περίπτωση η Γιούτα.



Για το επαγγελματικό του μέλλον, ο Κιριλένκο δήλωσε σε ρωσικά media: «Από την 1η Ιουλίου είμαι έτοιμος να ακούσω οποιαδήποτε προσφορά από ομάδες είτε του NBA είτε της Ευρώπης, αν και είμαι της άποψης με την οποία συμφωνούν οι περισσότεροι παίκτες του NBA και δεν είναι άλλη από το ότι στην Ευρώπη υπάρχουν τρεις καλές ομάδες και αυτές είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μακάμπι και ο Παναθηναϊκός. Και μην νομίζετε πως οι αθλητές εδώ τις ξέρουν με κάθε λεπτομέρεια, απλά οι επιτυχίες που κάνουν και οι τίτλοι που κατακτούν της έχουν κάνει γνωστές στις ΗΠΑ».

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα