Κίνηση ματ Καμμένου στο χώρο της Χρυσής Αυγής

12:22 9/7/2012 - Πηγή: 24wro
Με πρόταση νόμου από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανοίγει η αυλαία της Βουλής, μετά την...
παροχή ψήφου εμποστοσύνης στην κυβέρνηση. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες κινούνται ταχύτατα και καταθέτουν πρόταση νόμου για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση, ενώ η κυβέρνηση έχει εκ των προτέρων ανακοιν΄βσει ότι προτίθεται μόνο
να κάνει τροποπιήσεις στο πλαίσιο.

Στόχος της πρότασης νόμου των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι διεμβολίσουν το χώρο της Χρυσής Αυγής δρώντας πρώτη και με αμεσότητα στα ζητήματα που τίθενται από τη λαϊκή δεξιά και τα φτωχά και υποβαθμισμένα κοινωνικά στρώματα.

Τα θέματα των μεταναστών έχει θέσει ως προμετωπίδα η Χρυσή Αυγή υποσχόμενη κατάργηση του συγκεκριμένου νόμου, η πρωτοβουλία Καμμένου όμως στόχο έχει να δείξει πολιτική φερεγγυότητα και να ακουστεί στο συγκεκριμένο χώρο.

Επίσης οι πρωτοβουλίες αυτές δείχνουν ότι υπάρχει η πεποίθηση πως η νέα κυβέρνηση δεν θα αντέξει πολύ, καθώς κινούνται σε προεκλογικούς τόνους και όχι σε πραγματικό πολιτικό χρόνο.

Την πρόταση νόμου με την οποία προβλέπεται η κατάργηση του νόμου Ραγκούση για τους μετανάστες κατέθεσε εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο αρμόδιος για τον Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης του υπουργείου Εσωτερικών, βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Κουράκος, αμέσως μετά τη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς τη κυβέρνηση.

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί προεκλογική δέσμευση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ό,τι λέμε το εννοούμε και το αποδεικνύουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.

Πάνω στην ίδια πολιτική βάση κινήθηκε και η δήλωση κάλυψης του Τέρενς Κουίκ στους υπαλλήλους της Βουλής, προσπαθώντας να καλύψει τον ελεύθερο πολιτικό χώρο που άφησαν τα άλλα κόμματα που πήραν θέση απέναντι ή που σιώπισαν, αποφεύγοντας τη... μάχη.

sofokleousin.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα