Κάθε 17 Νοέμβρη οι ληστές κάνουν πάρτι

16:13 18/11/2011 - Πηγή: 24wro
Είναι αλήθεια, ότι σε κάθε επέτειο του Πολυτεχνείου παρατηρείται εξωφρενική αύξηση των ληστειών σε σχέση με τις...
υπόλοιπες ημέρες και αυτό, γιατί οι κακοποιοί γνωρίζουν πολύ καλά, ότι για να ελεγχθεί μία πορεία σαν αυτή, εξαφανίζεται όλη η Αστυνομία του λεκανοπεδίου, ακόμα και των γειτονικών Νομών και επικεντρώνεται μόνο στην αστυνόμευση της πορείας.
Το αποτέλεσμα είναι να πληρώνουν όπως πάντα άλλωστε την νύφη, οι δύστυχοι ευνομούμενοι πολίτες. Πρώτος στόχος ληστών έγινε ένα πρατήριο καυσίμων στην Λ. Φυλής στα Α.Λιόσια, όπου οι δύο δράστες αφαίρεσαν με απειλή όπλου τις εισπράξεις και
διέφυγαν με αυτοκίνητο.
Στην συνέχεια, στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Μ. Βόδα δίπλα από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, 4 Μαροκινοί μπήκαν μέσα σε ένα ψιλικατζίδικο και με απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν τα χρήματα από τον υπάλληλο, όμως αστυνομικοί που προσέτρεξαν, κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από αυτούς και λίγο πιο μετά, ούτε ένας ούτε δύο αλλά 10 άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα σε ψιλικατζίδικο στην οδό Παρασίου στον Άγιο Παντελεήμονα πάλι και αφού ξυλοκόπησαν ανηλεώς όλοι μαζί τον άτυχο αλλοδαπό ιδιοκτήτη , του άδειασαν το ταμείο και έφυγαν σαν κύριοι.

prionokordela.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα