ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ VODAFONE

13:43 10/10/2012 - Πηγή: 24wro
Τον Φεβρουάριο του 2011 υπέγραψα συμβόλαιο με την εταιρεία VODAFONE για να γίνω ...
συνδρομητής της για πρώτη φορά, έτσι με την διαδικασία φοριτότητας ο αριθμός μου μεταφέρθηκε στην VODAFONE. Το συμβόλαιο που έγινε συμφωνήθηκε να έχει διάρκεια 18 μήνες και μετά από λίγες μέρες παρέλαβα μέσω εταιρείας courier
τα απαραίτητα έγγραφα που μου έστειλε η εταιρεία VODAFONE, τα υπέγραψα και τα ξανα έστειλα πίσω. Το συγκεκριμένο συμβόλαιο το επισυνάπτω για λόγους ειλικρίνειας και όπως θα παρατηρήσει ο καθένας ο υπάλληλος της VODAFONE που το εκτύπωσε έχει σημειώσει πάνω για να φαίνεται την διάρκεια του συμβολαίου (18 μήνες) όπως και ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ο οποίος δείχνει ότι μετά τον 12 μήνα το ποσοστό υποχρέωσης επιστροφής (της επιδότησης) είναι 0%.

Τον Μάιο του 2012 αποφάσισα να αποχωρήσω απο το δίκτυο της VODAFONE αφού συμπληρώθηκαν 15 μήνες παραμονής και ενημερώθηκα απο συνεργάτη της VODAFONE οτι θα πρέπει να καταβάλω το ποσό των 60 ¤ αφού αποχωρώ πρίν ολοκληρωθεί το 18 μηνο!

Ενημερώνω την υπάλληλο ότι σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχω υπογράψει και έχω στα χέρια μου η υποχρέωση επιστροφής για το ποσό της επιδότησης έχει μηδενιστεί με την ολοκλήρωση του 12 μήνα και κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα. Μαζί με την υπάλληλο συμπλήρωσα μια αίτηση παραπόνων για το συγκεκριμένο τμήμα αλλά ΠΟΤΕ δεν απαντήθηκε και κανονικά ήρθε ο λογαριασμός με το ποσό επιβάρυνσης.

Ξανά επικοινώνησα με την εταιρεία VODAFONE και η αντιμετώπιση ήταν άθλια, ο ένας υπάλληλος με άφησε στην αναμονή 5 λεπτά και ένας δεύτερος μου το έκλεισε κατάμουτρα. Πήρα και 3η φορά όπου ξανά η υπάλληλος μου είπε ότι δεν ισχύει αυτός ο πίνακας που αναφέρεται μέχρι τον 12 μήνα...ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ. Και αυτό το λάθος θα πρέπει να το πληρώσω εγώ ?

Αυτό που θέλω να ρωτήσω και αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας αφιερώσει λίγο χρόνο να με βοηθήσει είναι να μου πει...απο την στιγμή που αναφέρεται στο συμβόλαιο οτι η υποχρέωση επιστροφής επιδότησης είναι στον 12 μήνα 0 % έχει δικαίωμα η συγκεκριμένη εταιρεία να απαιτεί να τους πληρώσω ?
Το mail μου είναι : [email protected] και θα παρακαλούσα να δημοσιευθεί όπως και το συνημμένο που έχω επισυνάψει.

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους εκμετάλλευση, ειδικά τώρα που ο κόσμος ζει δύσκολες καταστάσεις.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Keywords
Αναζητήσεις
γινομαι συνεργατης vodafone, παραπονα για υπαλληλους vodafone
Τυχαία Θέματα