Καριέρα: Μετάθεση...τολμάς;

09:45 5/4/2011 - Πηγή: 24wro
Αν δεν υπάρχει κάτι το οποίο σας κρατά εδώ, αναζητήστε την τύχη σας αλλού και κερδίστε bonus στη δουλειά!


Είστε πολλά χρόνια στο ίδιο πόστο, έχετε αποδείξει πως κάνετε καλά τη δουλειά σας αλλά βλέπετε πως η κατάσταση έχει παραμείνει στάσιμη, ενώ ταυτόχρονα τα πράγματα στη χώρα μας διαρκώς χειροτερεύουν. Στην περίπτωση λοιπόν που δεν έχετε κάποιους λόγους για να παραμείνετε στη χώρα, τολμήστε το βήμα που θ' αλλάξει τη ζωή σας και θα καθορίσει την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Εκτός από πολύτιμη εμπειρία ζωής, είναι και η
απόλυτη ευκαιρία να αποδείξετε στη δουλειά σας πως είστε ικανή, τολμηρή και ακόμα πιο χρήσιμη! Γνωστοποιήστε στον προϊστάμενό σας πως σας αρέσουν οι προκλήσεις και οι νέες εμπειρίες και ζητήστε του να σας μεταθέσει σε κάποια αγορά που αυτή τη στιγμή εξελίσσεται.

Πρόκειται για μοναδική ευκαιρία να αποδείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες και όχι μόνο, ενώ η δυνατότητα να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, να γνωρίσετε μια νέα κουλτούρα και να μπείτε στο πετσί της είναι πραγματικά καθοριστική για τη ζωή. Δεν έχει σημασία αν θα είναι για μερικούς μήνες ή χρόνια. Αυτό που έχει σημασία είναι αν την αξιοποιήσετε τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα