Κάποιος ξέχασε να δηλώσει 4 υποβρύχια

06:16 22/12/2011 - Πηγή: 24wro

Από τη μια η δημοσιοποίηση της θεατρικής παράστασης με τίτλο...

«Πόθεν έσχες» και από την άλλη η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου του Μονάχου για την υπόθεση των υποβρυχίων. που γέρνουν. Σα να βλέπεις δύο διαφορετικούς κόσμους.

Όσοι πληροφορήθηκαν την απόφαση της δίκης για την υπόθεση της «FERROSTAAL» με τα «γυρτά» υποβρύχια θα πήραν σίγουρα μια ιδέα του τι σημαίνει Δικαιοσύνη εις τις χώρες της Εσπερίας.

Με βάση τα στοιχεία που ήρθαν στο φως
από τη δίκη, δυο πρώην μάνατζερ της εταιρείας Ferrostaal στο Μόναχο, καταδικάστηκαν σε δύο χρόνια φυλάκιση για μίζες συνολικού ύψους 62 εκατομμυρίων ευρώ που διοχέτευσαν σε Ελλάδα και Πορτογαλία. Εκτός των άλλων, ο πρόεδρος του γερμανικού δικαστηρίου αναφέρθηκε και στις ευθύνες του τότε Έλληνα Υπουργού Άμυνας "κυρίου" Άκη Τσοχατζόπουλου που υπέγραψε τη σύμβαση και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «υποβρύχια αγοράζονται από πολιτικούς και όχι από ιδιώτες».

Και το συμπέρασμα αυτό δεν ήταν ένα αυθαίρετο συμπέρασμα των κακών γερμανικών ΜΜΕ που τόσο μισούν την Ελλάδα και τους πολιτικούς της. Ήταν το συμπέρασμα του προέδρου του δικαστηρίου του Μονάχου ο οποίος στο σκεπτικό της απόφασής του τόνισε πως "η εταιρεία δούλευε με διαφορετικούς ενδιάμεσους και συμβούλους προκείμενου να έχει πρόσβαση στο ελληνικό υπουργείο Άμυνας, ενώ τουλάχιστον το 1/3 του ποσού πήγε σε αξιωματούχους του υπουργείου Άμυνας, δηλαδή στον ίδιο τον Υπουργό και τους συνεργάτες του!"

Αυτά αλλού όμως ! Μιας και στην Ελλάδα, οι πολιτικοί έχουν καταφέρει να θεσμοθετήσουν ένα ...περίεργο "είδος ασυλίας", που αφ' ενός μεν δένει τα χέρια των δικαστικών λειτουργών, αφ' ετέρου μπορεί να καλύπτει οποιαδήποτε ποινικά κολάσιμη πράξη η οποία έλαβε χώρα το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θήτευσαν οι πολιτικοί άνδρες που συνετέλεσαν σε αυτήν με το να παραγράφεται 2 χρόνια μετά την τέλεσή της!

Άντε το πολύ πολύ να δηλώνουν και κανένα φουσκωτό στο πόθεν έσχες τους αλλά σίγουρα κανείς πρώην υπουργός δεν βρέθηκε να δηλώσει.4 υποβρύχια.
Keywords
Τυχαία Θέματα