Καλοκαιρινές διακοπές και Ζώδια

12:50 4/6/2011 - Πηγή: 24wro
Το καλοκαιράκι έκανε την εμφάνισή του και οι διακοπές είναι προ των πυλών...
Όλοι λίγο πολύ τις βάζουμε στο μυαλό μας και ενεργοποιούμαστε ανάλογα με τις διαθέσεις και τις ανάγκες που έχουμε μέσα μας. Και γι’ αυτό πρωτίστως οφείλουμε να θυμόμαστε τι μας πηγαίνει και τι όχι. Δεν ταιριάζουν όλοι μεταξύ τους και δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό. Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προτεραιότητες, που καλά θα κάνει να τις τηρεί, σεβόμενο ταυτόχρονα τις επιθυμίες των άλλων.

Ας δούμε λοιπόν πως αντιμετωπίζουν τα ζώδια
το καλοκαιράκι και τις διακοπές τους;


ΚΡΙΟΣ
Καλύτερα μόνοι ελεύθεροι κι ωραίοι, παρά βουτηγμένοι μέσα στην ...απελπισία του προγραμματισμού. Χωρίς ένταση, πρωτιές και περιπέτεια όλα είναι βαρετά.


Η τέλεια εποχή για ένα τόσο ζωηρό και αεικίνητο ζώδιο! Ο ήλιος τους ενεργοποιεί, τους γεμίζει ζωντάνια και διάθεση να κάνουν ότι δεν έκαναν το βαρετό χειμώνα. Κυκλοφορούν στην πόλη όπως ακριβώς και στην παραλία, δεν ξεχωρίζουν τις Δευτέρες από τις Παρασκευές (ο διευθυντής τους σίγουρα έχει άλλη άποψη) παραγγέλνουν απίθανα κοκτέιλ που τους κάνει την ψυχή της παρέας και ερωτεύονται εβδομαδιαίως κι αναλόγως των φάσεων του φεγγαριού. Οι διακοπές τους είναι απαραίτητες αν και  δεν τις χρησιμοποιούν για να ξεκουραστούν αλλά για να αλλάξουν παραστάσεις και να κερδίσουν νέες εμπειρίες. Τις καλύτερες αναμνήσεις από καλοκαιρινές διακοπές τις αποκομίζουν όταν ταυτόχρονα υπάρχει και το Μουντιάλ!


ΤΑΥΡΟΣ
Το ραχάτι το καλό φαγητό και τα ρηχά νερά δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από το μενού των διακοπών σας. Αφήστε τους άλλους να τρέχουν.


Οι Ταύροι σκέφτονται το καλοκαίρι από το Μάρτιο! υπολογίζουν ότι έχουν περίπου 2,5 μήνες μέχρι να βγουν στην παραλία οπότε αν ξεκινήσουν-από αύριο 10 χιλιόμετρα ποδήλατο και 100 κοιλιακούς την ημέρα θα μπορέσουν να βγουν αξιοπρεπώς. Βεβαίως αγαπούν τις παγωμένες μπύρες και τα μπόλικα παγάκια στα ουζάκια κυρίως αν συνοδεύονται με καλαμαράκια και γαρίδες σαγανάκι, αλλά τι τσάμπα έκαναν τόση γυμναστική το χειμώνα-δηλ προχθές- να μην απολαύσουν και τις διακοπές τους; Αν συντρέχει λόγος τείνουν να σκέφτονται τις διακοπές τους και πολύ νωρίτερα του Μαρτίου- κα ‘να χρόνο πίσω- κάνοντας υπολογισμούς πως αν αποταμιεύουν 200 ευρώ το μήνα μέχρι τον Ιούλιο θα έχουν μαζέψει 1800 που χρειάζονται για να κάνουν το ταξίδι που πάντα ονειρεύονταν.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μακρά παραμονή σε ένα συγκεκριμένο μέρος θίγει βάναυσα την αξιοπρέπεια (;) σας. Περιπλανώμενοι κι ευτυχισμένοι είναι σίγουρα καλύτερα...


Οι Δίδυμοι αγαπούν πολύ  το καλοκαίρι και τους προβληματίζει αρκετό καιρό πριν και μετά την έναρξή του. Τα διλλήματα και οι επιλογές είναι πάρα πολλές Να πάνε εκεί που πάνε όλοι και να μην μπορούν να ησυχάσουν καθόλου; Ή να πάνε σε ερημιά με κίνδυνο να τους τη βαρέσει και να φύγουν σε τρεις μέρες; Βουνό ή θάλασσα; με φίλους ή σε συγγενείς; Με το ταίρι τους ή χωριστές διακοπές ώ
Keywords
Τυχαία Θέματα