«Καληνύχτα άγγελέ μου. Κοιμήσου ήσυχα. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε τόσο πολύ».

04:25 27/7/2011 - Πηγή: 24wro

Φίλοι και συγγενείς της Amy Winehouse είπαν το ύστατο χαίρε στην τραγουδίστρια που με τη φωνή της είχε κάνει πολλούς να...



 μιλούν για ένα μοναδικό ταλέντο που έφυγε άδικα.

Ο τόπος και η ώρα της κηδείας της είχαν κρατηθεί μυστικά από τον οικογενειακό της κύκλο.

Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν να την αποχαιρετίσουν ήταν η Kelly Osbourne, η οποία πήγε εσπευσμένα από το Λος Άντζελες στη Μεγάλη Βρετανία,
ο Dj και παραγωγός της Winehouse, Mark Ronson και οι συνεργάτες της τραγουδιστές, που τη συνόδευαν στις συναυλίες της καθώς και ο μάνατζέρ της.

 

Ένα κομβόι από μαύρα αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια πέρασε μπροστά από το κοιμητήριο Edgwarebury στο βόρειο Λονδίνο. Μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία –κατά τα εβραϊκά έθιμα- το άψυχο κορμί της 27χρονης τραγουδίστριας θα αποτεφρωθεί.

 

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Chris Goodman, είπε ότι θα είναι παρόντες μόνοι λίγοι στενοί συγγενείς και φίλοι προσθέτοντας ότι «η αποτέφρωση είναι παράδοση της οικογένειας». «Ο Mitch –πατέρας της τραγουδίστριας- είπε αστείες ιστορίες από την παιδικά χρόνια της Amy. Ήταν σα μια γιορτή. Ανέφερε ακόμη ότι η κόρη του ήταν χαρούμενη τον τελευταίο καιρό, όσο δεν ήταν τα προηγούμενα χρόνια».

Στην τελετή δεν παρέστη ο πρώην σύζυγός της Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, καθώς δεν του επετράπη η έξοδος από τη φυλακή Armley. Άλλωστε ο πατέρας της Winehouse είχε προειδοποιήσει ότι δεν ήθελε να τον δει εκεί.

 

Σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο η κηδεία έπρεπε να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από την ημέρα θανάτου.

Οι τελευταίες κουβέντες του πατέρα της ήταν «Καληνύχτα άγγελέ μου. Κοιμήσου ήσυχα. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε τόσο πολύ».
Keywords
Τυχαία Θέματα