Καλαμπόκης: Δεν γνωρίζω κάτι

21:25 10/7/2011 - Πηγή: 24wro
Την άγνοιά του για το θέμα...
που έχει προκύψει σχετικά με ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του εξέφρασε ο Γιάννης Καλαμπόκης. Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε και ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν τον έχει προσεγγίσει κάποια ομάδα ωστόσο επεσήμανε πως σίγουρα θα τον ενδιέφερε η προοπτική του «δικεφάλου». Επίσης ο πρώην άσος του Ίκαρου Καλλιθέας αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.



Ερωτηθείς για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ
προς το πρόσωπό του, ο Γιάννης Καλαμπόκης, τόνισε: «Ειλικρινά σας μιλάω δεν γνωρίζω κάτι. Θα σας έλεγα ψέματα αν επιβεβαίωνα πως έχω επαφές με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Να σας πω την αλήθεια αυτή την στιγμή είμαι σε διακοπές και δεν με έχουν προσεγγίσει. Σίγουρα θα με ενδιέφερε η προοπτική να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ αφού και την νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχει στην Euroleague όμως, αυτή την στιγμή, δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο από αυτό».
Όσο για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Ίκαρο Καλλιθέας, επεσήμανε: «Μέχρι τώρα που μιλάμε δεν με έχει προσεγγίσει καμία ομάδα. Πιστεύω πως θα αργήσουν οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον μου, ίσως και μετά τον Ιούλιο. Αυτή την στιγμή χαλαρώνω και με ότι έχει να κάνει το μέλλον μου θα το σκεφτώ αργότερα».
Κλείνοντας, ο έμπειρος γκαρντ αναφέρθηκε και στο μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, τονίζοντας: «Σίγουρα το γεγονός ότι βλέπουμε να φεύγουν από τις μεγάλες ομάδες Έλληνες παίκτες αυτό δεν είναι καλό. Πολλοί λένε πως θα γυρίσουμε σε εποχές πολλών χρόνων πίσω. Αναφέρουν πως θα επιστρέψουμε στις δεκαετίες του 80 και του 90. Και λέω εγώ, άσχημα ήταν τότε. Τουλάχιστον αυτές τις περιόδους υπήρχαν τρεις, τέσσερις ομάδες που διεκδικούσαν τον τίτλο ενώ πλέον τα τελευταία χρόνια βλέπουμε συνέχεια το ίδιο ζευγάρι στον τελικό και τον ίδιο Πρωταθλητή. Σίγουρα τότε το Πρωτάθλημα ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικό».
sportaction.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα