Και τσιγκούνης και… δαρμένος ο Μάριο Μπαλοτέλι!

23:20 26/5/2011 - Πηγή: 24wro
Φαίνεται πως ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν μπορεί να μείνει για πολύ ήσυχος, αφού για μια ακόμα φορά έστρεψε πάνω την προσοχή με τον καυγά στον οποίο έμπλεξε για τα μάτια μιας κοπέλας, αλλά και την... τσιγκουνιά του, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες δεν πληρώνει τα ποτά που πίνει.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρισκόταν σε μπαρ του Μιλάνου με την παρέα του και παράλληλα με το ποτό του, φλέρταρε με όμορφες κοπέλες που περνούσαν από τον δρόμο. Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport,
ο παίκτης των «Πολιτών» έκανε το λάθος και κοίταξε επίμονα μια Σενεγαλέζα καλλονή έξω από το Lotus Bar με αποτέλεσμα να το αντιληφθεί ο σύντροφός της και να του επιτεθεί ζητώντας του τον λόγο. Τον χτύπησε στο πρόσωπο όμως ευτυχώς το επεισόδιο έληξε νωρίς.

«Θα ήταν καλύτερα να μην έχει έρθει στο Lotus ο Μπαλοτέλι. Σπάνια πίνει ποτό όταν έρχεται και όταν το κάνει δεν πληρώνει ποτέ. Η τελευταία φορά που ήρθε άφησε το λογαριασμό πάνω στο τραπέζι και τα χρήματα δεν ήταν πουθενά», δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα σερβιτόρος του νυχτερινού κλαμπ.

theplayer.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα