Και τον έκλεψε και τον εκβίαζε!

07:02 5/8/2012 - Πηγή: 24wro

Δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας να εντοπίσουν τον δράστη της διάρρηξης ενός αυτοκινήτου...
που εκβίαζε τον ιδιοκτήτη ζητώντας χρήματα για να του επιστρέψει κάποια έγγραφα που είχε κλέψει… Ο 34χρονος Έλληνας ήταν παλιός τους γνώριμος, από ανάλογες υποθέσεις.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν έχασε λεπτό, όταν ο διαρρήκτης επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε 100 ευρώ για να του παραδώσει τα κλεμμένα έγγραφα. Πήγε κατευθείαν στην Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας υποψιάστηκαν αμέσως τον 34χρονο! Όταν τον τσάκωσαν, βρήκαν πάνω του τα έγγραφα και τα επέστρεψαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη για κλοπή και απόπειρα εκβίασης.

Δυο διαρρήξεις μέσα σε μια νύχτα είχε κάνει πριν από μια εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη ένας 25χρονος Έλληνας, αλλά η Ασφάλεια τις εξιχνίασε και έστειλε την δικογραφία στην εισαγγελέα. Οι κλοπές είχαν γίνει στις 26 Ιουλίου, όταν ο δράστης διέρρηξε ένα κατάστημα και άρπαξε έξη τηλεοράσεις, δύο υπολογιστές, ένα ποδήλατο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ και τα φόρτωσε σε ένα αυτοκίνητο, το κλειδί του οποίου έκλεψε από το σπίτι του ιδιοκτήτη!

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα