Και μετά τους Αγγελόπουλους, έρχεται ο Φασούλας

20:40 1/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η είδηση ότι  οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θέλοντας...
να απεμπλακούν από τις διοικητικές  ευθύνες,  προωθούν τον πρώην δήμαρχο Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα,  ως Πρόεδρο στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, μόνο αν ήταν πρωταπριλιά θα έβρισκε πρόσφορο έδαφος.
Το ενδεχόμενο όμως αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπαρκτό. Άλλωστε και οι ίδιοι θέλουν να απομακρυνθούν και ο Π. Φασούλας θέλει να αποκτήσει κάποιο ρόλο.
Ο πρώην δήμαρχος Πειραιά, είναι εκτός πολιτικής  μετά την πλήρως αποτυχημένη θητεία του στο δήμο, 
ενώ έχει διαρρήξει τις σχέσεις του με το ΠΑΣΟΚ κι όχι άδικα μετά τα όσα του προκάλεσαν ορισμένοι άσπονδοι εχθροί του, όπως ο πρώην νομάρχης κ. Γιάννης Μίχας.
Το ζητούμενο  είναι αν ο Παναγιώτης Φασούλας θα μεταφέρει στην ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το μοντέλο διοίκησης που ακολουθούσε  στο Δήμο Πειραιά.
Σε μία  τέτοια περίπτωση ο κ. Οικονομόπουλος (ο διαβόητος και παλαί ποτέ πανίσχυρος γ.γ. του Δήμου) θα αναλάβει να «τρέξει» την ομάδα, μέχρι να τον στρώσουν στο κυνήγι και να τρέχει ο ίδιος.
Ο κ. Οικονομόπουλος θα αναλάβει μάνατζερ, προπονητής (μία  και οι σχέσεις Φασούλα – Ίβκοβιτς είναι ……γνωστές) και γενικά άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Ότι δηλαδή ακριβώς έκανε και στο Δήμο Πειραιά και τον …….πρόκοψε!
Ο κ. Φασούλας θα υλοποιήσει ένα προωθημένο marketing ανάλογο με αυτό που εφήρμοσε σε δύο δημοτικές επιχειρήσεις του Πειραιά την περίοδο που ήταν Δήμαρχος.  Τη μία τη ΔΕΠΕΠ, την παρέλαβε κερδοφόρα,  την έκανε ζημιογόνο και σήμερα τελεί υπό εκκαθάριση,  ενώ αποτελεί και αντικείμενο έρευνας από τη Δικαιοσύνη η διαχείρισή της.
Για την  άλλη , τη ΔΗΡΑΠ υπάρχει όπως λέγεται,   έκθεση – κόλαφος τον Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης,  εκτός από  τη μαύρη τρύπα.
Άτυχο…  το μπάσκετ του Ολυμπιακού από κάθε άποψη αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο.
prionokordela 
Keywords
Τυχαία Θέματα