Ήθελε να σκοτώσει τη διευθύντρια…

18:18 3/4/2012 - Πηγή: 24wro
Σε έκτακτη ανάρτηση το πρακτορείο... Associated Press αναφέρει ότι ο ένοπλος που εισέβαλε χθες στις 19.50 ώρα Ελλάδας σε σχολή του ιδιωτικού χριστιανικού Πανεπιστημίου Οίκος, στο Όκλαντ, ήθελε να σκοτώσει τη διευθύντρια. Ο λόγος δεν ήταν άλλος, όπως αναφέρει η ίδια πληροφορία, από το γεγονός πως, όπως υποστηρίζει ο δράστης, η διευθύντρια τον χλεύαζε για τον τρόπο, αλλά και τα λάθη που διατύπωνε όταν μιλούσε Αγγλικά.
Το πρακτορείο επικαλείται ως πηγή της πληροφορίας του υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας, το οποίο δεν κατονομάζει.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει συλληφθεί ένας ύποπτος, 43 ετών, ο οποίος σκότωσε επτά ανθρώπους, αφού άνοιξε πυρ εντός της σχολής.

Πρόκειται για ένα έγκλημα το οποίο έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα, ενώ οι αναφορές για το συμβάν είναι ανατριχιαστικές.

«Άκουσα περίπου 30 πυροβολισμούς μέσα στο κτήριο. Ο δράστης ήταν πρώην φοιτητής της νοσηλευτικής» τόνισε ο Πάστορας Τζον Κιμ, ιδρυτής του σχολείου, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Oakland Tribune».

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Χάουαρντ Τζόρνταν, οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν μέσα στην τάξη ήταν πολύ σκληρές.

«Υπάρχουν περιγραφές που παρουσιάζουν τον συλληφθέντα να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και να διατάζει τους φοιτητές να μπουν στη σειρά, προκειμένου να τους εκτελέσει. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο είδαν δεκάδες ανθρώπους να κρύβονται και να βάζουν θρανία πίσω από τις πόρτες. Ήταν φοβερά τρομοκρατημένοι και φοβισμένοι» εξήγησε.

«Μπείτε στη σειρά... θα σας σκοτώσω όλους» φέρεται να είπε.

Όσον αφορά στα κίνητρα του δράστη, ακόμα η αστυνομία δεν μπορεί να απαντήσει με ακρίβεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα