Ιταλία: Στις… φλόγες το Σαν Πάολo

11:40 17/4/2011 - Πηγή: 24wro
Έξι αναμετρήσεις της 33ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι.


ΚΑΤΑΝΙΑ-ΛΑΤΣΙΟ

Κατάνια: Δεν… λέει να κερδίσει με τίποτα εκτός έδρας η Κατάνια (0-5-11), η οποία την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην ουραγό Μπάρι. Τουλάχιστον η ομάδα της Σικελίας πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) που την έφερε στο +5 από τον υποβιβασμό. Εκτός αποστολής κόντρα στη Λάτσιο οι τραυματίες Γιάμα (πλάγιος χαφ, 15/1), Σπόλι (αμυντικός, 21/0) και Μπελούτσι (αμυντικός, 9/0).

Λάτσιο: Άμεση
επιστροφή στις νίκες για τη Λάτσιο την περασμένη αγωνιστική με το εντός έδρας 2-0 επί της Πάρμα. Οι «λατσιάλοι» με αυτό το αποτέλεσμα ξαναβρέθηκαν στην 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς προσπέρασαν στη βαθμολογία την Ουντινέζε. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν σήμερα χωρίς τον τιμωρημένο Ματουζάλεμ (μέσος, 19/0) και τους τραυματίες Στεντάρτο (αμυντικός, 12/0) και Ντιακιτέ (αμυντικός, 8/0).

ΛΕΤΣΕ-ΚΑΛΙΑΡΙ

Λέτσε: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Λέτσε στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας αυτή τη φορά με το 2-1 επί της «παραπαίουσας» Σαμπντόρια. 3 βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού βρίσκονται πλέον οι γηπεδούχοι, που σήμερα αναμένεται να παραταχθούν χωρίς τον τιμωρημένο, Βίβες (μέσος, 28/0) και τους τραυματίες, Οφέρε (επιθετικός, 11/3), Μπερτολάτσι (μέσος, 8/3) και Τζιουλιάτο (αμυντικός, 10/0).

Κάλιαρι: Αδιάφορη βαθμολογικά στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος η ομάδα της Σαρδηνίας, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Μπρέσια την περασμένη εβδομάδα. Τα πλάνα τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου καταστρώνουν πλέον οι φιλοξενούμενοι. Μοναδική απουσία σήμερα αυτή του επιθετικού Νενέ (27/6).

ΤΖΕΝΟΑ-ΜΠΡΕΣΙΑ

Τζένοα: Αν και βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, η Τζένοα δεν κατάφερε φύγει με θετικό πρόσημο από το Τορίνο, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 3-2. Χωρίς ουσιαστικό κίνητρο οι γηπεδούχοι στα τελευταία ματς, συμπλήρωσαν τρία παιχνίδια χωρίς νίκη. Κόντρα στη Μπρέσια ο Νταβίντε Μπαλαρντίνι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βελόσο (μέσος, 19/0) και Ντέστρο (επιθετικός, 14/2).

Μπρέσια: Έχοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μπρέσια δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την αδιάφορη Κάλιαρι και έμεινε τελικά στο ισόπαλο 1-1. Σταθερά στην ουραγό τριάδα οι φιλοξενούμενοι καλούνται σήμερα κόντρα στην επίσης αδιάφορη Τζένοα να κάνουν την υπέρβαση, ώστε να βρίσκονται και την επόμενη σεζόν στα «σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου. Τιμωρημένος ο επιθετικός Έντερ (30/4), χάνει τα εναπομείναντα ματς ο αμυντικός Νταλαμάνο (14/1).

ΤΣΕΖΕΝΑ-ΜΠΑΡΙ

Τσεζένα: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης με το Παλέρμο στη Σικελία, η Τσεζένα κατάφερε να φύγει τελικά με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) χάρη σε γκολ των Παρόλο και Τζιακερίνι στις καθυστερήσεις. 4 ματς χωρίς νίκη, με 3 ισοπαλίες και μία ήττα σε
Keywords
Τυχαία Θέματα