Η πορνοστάρ που θα μας σώσει από την Μερκελ!

03:46 24/1/2012 - Πηγή: 24wro

Πώς καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα στην Ελλάδα είναι δύσκολα και ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του; ...

Από τους χιλιάδες αγανακτισμένους στο Σύνταγμα; Και βέβαια όχι. Από τις αγανακτισμένες Τζούλια Αλεξανδράτου και Μαριάννα Ντούβλη
το καταλαβαίνεις, οι οποίες έμαθαν ότι... «γ**** και πλάκωσαν να... βάλουν πλάτη»! Η Τζούλια, όπως ξέρεις, πρόκειται να ιδρύσει το δικό της κόμμα, ενώ η Ντούβλη πιο... τσαούσο έστειλε επιστολή στην Άνκελα Μέρκελ!
Βεβαίως. Τι νόμιζες ότι η Ντούβλη είναι Έφη Θώδη και Στέλλα Μπεζεντάκου έστελναν επιστολές στον Κώστα Καραμανλή; Η Μαριάννα λέμε είναι αγανακτισμένη (έχει βγει από τα ρούχα της η πορνοστάρ) με όσα συμβαίνουν κι επειδή πάνω απ' όλα είναι μάνα (για την ακρίβεια, νεαρή μάνα), έστειλε οργισμένη επιστολή στην Μέρκελ. Νομίζω, ότι η Γερμανίδα σαν ανοίξει το φάκελο και διαβάζει όσα της έγραψε η Ντούβλη, θα... πέρδεται μέντες, από το φόβο! Πρόσεξε τι γράφει, όπως τουλάχιστον διαβάσαμε σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο.
"Θα περίμενα πολύ σύντομα να γονατίσετε μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη να ζητήσετε συγγνώμη για τις θηριωδίες του παρελθόντος, για τις οποίες δεν φταίτε εσείς προσωπικά και στη συνέχεια να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας οφειλές". Τρόμος. Και συνεχίζει: "Επιτέλους, τι επιδιώκετε; Να έχουμε μία ευρωπαϊκή Γερμανία ή μία Ευρώπη γερμανική". Μία... ευρωπαϊκή Ευρώπη μήπως;
Όλα τα λεφτά, όμως, είναι ο επίλογος. "Καταλαμβάνομαι από τρόμο, εγώ, νεαρή μητέρα για το μέλλον του εξάχρονου γιου μου, που όταν θα είναι σαράντα ετών θα πληρώνει για τα αμαρτήματα των άλλων". Τέλος, δεν περιγράφω άλλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα