Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Φεβρουαρίου για τα δώδεκα ζώδια

16:53 1/2/2012 - Πηγή: 24wro
Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει... τον 4ο οίκο των σχέσεων με την μητέρα σας καθώς και όλες τις συνθήκες της οικογενειακής στέγης και των ανέσεων. Φιλοξενεί τον Δία και την Σελήνη που σημαίνει ότι υπάρχουν θετικές προϋποθέσεις που, ωστόσο, ανατρέπονται ή αμαυρώνονται από την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη πλανήτη σας, του Άρη, καθώς και την θέση του στο δύσκολο 8οΜην επιχειρήσετε αλλαγή κατοικίας και μην φέρνετε στην επιφάνεια θέματα κληρονομικά.Αποφύγετε εξωσυζυγικούς πειρασμούς ή σύναψη ερωτικών σχέσεων
με άγνωστα σας άτομα. σπίτι. Σαν άμεσο προστατευτικό μέτρο, θα συνιστούσα την επίκληση εξευμενισμού του Άρη, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νότια, όλες τις Τρίτες και τις Πέμπτες του μήνα. Διαφυλάξτε οικογενειακά μυστικά που σχετίζονται με θέματα ερωτικής ηθικής και που κινδυνεύουν να μαθευτούν.

Βρίσαμπα (Ταύρος)
Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 5ο τυχερό οίκο, φιλοξενώντας τον νευρικό και δαιμονικό Κέτου (Νότιο Δεσμό Σελήνης) και με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, την Αφροδίτη, στο 3οσπίτι της δράσης και καθημερινής επαφής. Έτσι λοιπόν προβλέπονται τα ακόλουθα συμβάντα ανάλογα φυσικά με την ηλικία σας και την οικογενειακή και κοινωνική θέση: Τα ελεύθερα άτομα θα γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα της ζωής τους, χωρίς ωστόσο να καταλήξουν σε μακροχρόνιο δεσμό ή γάμο. Όσοι έχετε παιδιά σε προσχολική ηλικία θα χαρείτε με τα καμώματά τους και όσες γυναίκες συλλάβουν μέσα στον μήνα θα αποκτήσουν αγόρι. Οι νεαροί και τολμηροί επιχειρηματίες θα έχουν επιτυχία με επενδύσεις σε τουρισμό και βιολογικές καλλιέργειες. Οι καλλιτέχνες θα έχουν δημιουργική και πρωτοποριακή έμπνευση με ότι καταπιαστούν.

Μιθουνά (Δίδυμοι)
Από 14-15/6 έως 15-16/7
Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 6ο μήνα του επαγγελματικού και συγγενικού ανταγωνισμού με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, Ερμή, από 1-10/2 στον ωροσκόπο. Στο διάστημα αυτό θα έχετε μεγάλη απόδοση στο χώρο εργασίας σας με αποτέλεσμα να σας φθονήσουν οι συνάδελφοι και οι υφιστάμενοι σας και να προσπαθήσουν, χωρίς επιτυχία, να σας υπονομεύσουν. Από 11-26/2 ο Ερμής θα μετακινηθεί στο 2ο σπίτι με αποτέλεσμα να επιτύχετε αύξηση των αποδοχών σας, αν είσαστε μισθωτοί, μέσω προαγωγής ή μετάθεσης και αύξηση του κύκλου εργασιών σας αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Στον συγγενικό σας χώρο θα υπάρξουν ανταγωνισμοί και συμπεριφορές υποκριτικές, κυρίως από το σόι της μητέρας σας που θα σας εκνευρίσουν. Από 27-29/2 με τον Ερμή σε πτώση στους Ιχθύες αποφύγετε τα κουτσομπολιά σε βάρος συναδέλφων σας.

Κατακά (Καρκίνος)
Από 15-16/7 έως 16-17/8
Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας, καταλαμβάνει τον 7ο οίκο των συζυγικών και επαγγελματικών σχέσεων σε περίπτωση που έχετε στην δουλειά σας συνεταίρο. Ο μήνας λοιπόν προβλέπεται να είναι δύσκολος επειδή το ζώδιο σας δέχεται πλήρη όψη από τον ισχυρό, πλην ανάδρομο, Κρόνο από 7-29/2. Στο διάστημα λοιπόν αυτό ας λέτε για εξομάλυνση των συζ
Keywords
Τυχαία Θέματα