Ημερίδα για την εκπαίδευση με… στριπτιζέζ

08:01 7/11/2013 - Πηγή: 24wro


Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Παραγουάη, καθώς περίπου 800 καθηγητές κατηγορούνται ότι ...

χόρευαν με στριπτιζέζ κατά τη διάρκεια μίας επίσημης εκδήλωσης. Το περιστατικό έγινε γνωστό από ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο μάλιστα ερευνά ανώτατη αξιωματούχος της εκπαίδευσης στη χώρα.

Τα μέσα ενημέρωσης της Παραγουάης παρουσίασαν το γεγονός ως «ερωτικό πάρτι». Οι καθηγητές είχαν άδεια ώστε να μην παραβρεθούν στο μάθημα και να λάβουν μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες σε ένα θέρετρο που βρίσκεται έξω από την πρωτεύουσα. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε το υπουργείο της Εκπαίδευσης της χώρας, οι καθηγητές δεν συζήτησαν μόνο τα πλάνα τους σχετικά με τα μαθήματά που διδάσκουν.

Ένα βίντεο από κινητό τηλέφωνο δείχνει ημίγυμνους άντρες να χορεύουν με καθηγήτριες, την ώρα που η μουσική παίζει δυνατά και οι παρευρισκόμενοι ζητωκραυγάζουν. Σύμφωνα με το CNN, το αρμόδιο υπουργείο ερευνά συνολικά 79 διευθυντές σχολείων οι οποίοι έλαβαν μέρος στην εκδήλωση. Σύμφωνα με αξιωματούχους των σχολείων, τα στριπτίζ δεν βρίσκονταν στο επίσημο κομμάτι της εκδήλωσης και συνέβησαν χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι διοργανωτές. Ο πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Διευθυντών του Δημοσίου περιέγραψε το γεγονός ως "ανήθικο" και ζήτησε την τιμωρία των υπευθύνων.

enimerwsi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα