Ηλιοφάνεια με σποραδικές νεφώσεις

00:26 2/7/2011 - Πηγή: 24wro
Άστατος ο καιρός στα βόρεια της χώρας…


Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Το απόγευμα πιθανότητα να σημειωθούν βροχοπτώσεις σε ορεινές περιοχές...
της βόρειας κυρίως χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική ο καιρός
θα είναι  γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες  τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και τοπικά νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη  Μακεδονία και τη  Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και σε ορεινές περιοχές θα βρέξει. Οι άνεμοι θ είναι  μεταβλητοί 3 Μποφόρ και τοπικά νότιοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

 
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο
Ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς και είναι πιθανόν να βρέξει. Οι άνεμοι θα είναι  μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την  Κρήτη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά από το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
  
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα  Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι  άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
  

Την Κυριακή στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες . τα φαινόμενα πιθανόν στη Μακεδονία να είναι κατά τόπου ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο της μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται στα ορεινά να βρέξει. Οι άνεμοι θα νότια θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Τη Δευτ
Keywords
Τυχαία Θέματα