Ηλέκτρα, Τζούλια, Βούλα-Στο δρόμο της ανάπτυξης!!!

19:40 16/4/2011 - Πηγή: 24wro
Κρίση; Ποιά κρίση;
Μετά τη Τζούλια που πρώτη στη νέα χιλιετία...
έκανε τις πορνό-συζητήσεις main stream, άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα όλα τα κρυφά προσόντα των Ελληνίδων, οι οποίες δείχνουν με έμφαση το δρόμο της πολυπόθητης ανάπτυξης. Η αναδιάρθρωση της Ελληνικής τσόντας  είναι η καυτή απάντηση στα μαύρα σενάρια της χρεοκοπίας, ο πολιορκητικός κριός μπροστά στις πύλες της ύφεσης.


Ζυγός-Τοξότης-Ζυγός, ή αν προτιμάτε τις Σελήνες των κοριτσιών Τοξότης-Κριός-Ζυγός, με κοινές συνισταμένες την Αφροδίτη στο Σκορπιό και τον ...ασυμμάζευτο Δία. Τριπλό κτύπημα λοιπόν από την γνωστή «Σειρήνα», κόντρα στις υποβαθμίσεις των οίκων αξιολόγησης. Η Ηλέκτρα Γαλανού, η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Βούλα Βαβάτση, διεκδικούν το ΑΑΑ, με ουσιαστικές προοπτικές ανάκαμψης, επίκυψης, γονατίσματος κλπ.


Η Ηλέκτρα, η πιο παλιά στο κουρμπέτι και πολύ πιο συνειδητοποιημένη, είναι Θεσσαλονικιά και Ζυγίνα με την Σελήνη στον Τοξότη. Όλα τα λεφτά όμως στο γενέθλιο χάρτη της είναι οι δύο σύνοδοι της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Σκορπιό και του Άρη με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη. Σεξ και φαντασία για μια Ελλάδα με ...ουσία!
 Είναι να μην το ‘χεις και το τετράγωνο του Ήλιου της με το Δία στον Αιγόκερω δείχνει το πως μπορεί να εκμεταλλευθεί κανείς εύκολα και γρήγορα τα προσόντα του. Από την άλλη, με τόσους πλανήτες στον Τοξότη (είναι και ο Ουρανός εκεί) διεκδικεί επάξια το ρόλο της «φιλοσόφου του πορνό». Αν είχε και μια πιο φανταιζί Δήμητρα, σίγουρα θα είχε προλάβει να γράψει το δικό της έπος πολύ πριν την Τζούλια, που βγήκε από το αυγό ένα χρόνο αργότερα...


Για την (αστρολογική) ιστορία στην ιδιοσυναστρία της το τροπικό τετράγωνο Ήλιου-Δία συνοδεύεται από την αστρική Αφροδίτη και τον αστρικό Πλούτωνα, όπερ σημαίνει ότι δεν της ήταν καθόλου δύσκολο να περάσει από το «Ιδού η Ρόδος» στο ...πήδημα!


Η Βούλα Βαβάτση -νέα δύναμη στο χώρο του θεάματος- είναι επίσης Ζυγίνα και Θεσσαλονικιά με (ανοικτή) σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα στο Σκορπιό αλλά με τη Σελήνη της πιθανότατα στο Ζυγό. Ο γενέθλιος χάρτης της δείχνει ένα «άγριο» κορίτσι που παλαντζάρει από τον σαδομαζοχισμό των τετραγώνων του Ήλιου και του Άρη στο Ζυγό, με τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω, μέχρι την υπέρτατη απόλαυση και το «κάντο με τον εύκολο τρόπο» που υπόσχεται ο Δίας της στον Καρκίνο. Σε τετράγωνο κι αυτός (πάλι) με τον Ήλιο αλλά και τον Άρη δείχνει επιπλέον μια πληθωρική προσωπικότητα έτοιμη για όλα.
Και βέβαια η εμπλοκή του καλλιτέχνη Ποσειδώνα στο όλο σχήμα δείχνει πως η Βούλα βαδίζει το δρόμο που πρώτες χάραξαν οι Ρωσίδες στην διάρκεια της περασμένης δεκαετίας.
Θυμάστε, τότε που η Ελλάδα είχε γεμίσει με «μπαλαρίνες» της νύχτας και ειδικά η επαρχία στέναξε και ...αναστέναξε από τις συνεχείς «παραστάσεις».  Όλοι τότε μιλούσαμε «για την κατάντια των Ανατολικών».  Ωστόσο, μετά από χρόνια, οι Ρώσοι πλέον μας αγοράζουν και μας πουλάνε, εκμεταλλευόμενοι τις δραστικές παγαποντιές του Βλαδίμηρου. Μηδέν
Keywords
Τυχαία Θέματα