Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. να ονομαστεί Πακιστανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα

17:03 24/8/2012 - Πηγή: 24wro

Την αντίθεσή του στη δημόσια συνάθροιση των αλλοδαπών δήλωσε για ακόμη μια φορά ο βουλευτής της “Χρυσής Αυγής”, κος Ηλίας Κασιδιάρης...
ο οποίος σχολίασε από το βήμα της βουλής: «Προ ολίγων ημερών γίναμε όλοι μάρτυρες ενός θλιβερού φαινομένου, να συγκεντρώνονται Πακιστανοί, ως επί το πλείστον λαθρομετανάστες, που μεταχειρίστηκαν προκλητικές και απειλητικές εκφράσεις κατά της Ελλάδος
και των Ελλήνων πολιτών. Ο Τζαβέντ Ασλάν, που φέρεται ως πρόεδρός τους, είπε πως "αν θέλουν πόλεμο θα έχουμε πόλεμο". Γιατί δεν συνελήφθη ο εν λόγω κύριος;»
Από το στόχαστρο του κου Κασιδιάρη δεν ξέφυγε το κόμμα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. λέγοντας ότι «θα πρέπει να αλλάξει τον τίτλο του σε ΠΑ.ΣΟ.Κ., “Πακιστανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα”, εφόσον οι Πακιστανοί το έχουν αναγνωρίσει ως δικό τους».
«Η Ελλάδα έχει υπογράψει την διεθνή σύμβαση για τα δικαιώματα του Ανθρώπου, η οποία ενέχει συνταγματική ισχύ και επιτρέπει στους αλλοδαπούς να συνέρχονται. Το άρθρο 11 του συντάγματος στο οποίο αναφερθήκατε επίσης, προβλέπει το δικαίωμα συναθροίσεων "ήσυχα και χωρίς όπλα" και λέω προς πάσα κατεύθυνση, ότι τάγματα εφόδου καπηλευόμενα τα εθνικά σύμβολα, δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτά. Οτιδήποτε τέτοιο θα συντριβεί», ανέφερε στην απάντησή του ο υπουργός, κος Νίκος Δένδιας.

attikipress.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα