Ιερέας βαποράκι: Στη φυλακή για 5 χρόνια

11:23 1/8/2012 - Πηγή: 24wro
Ποινή πενταετούς φυλάκισης επέβαλε την Τρίτη το Μόνιμο Κακουργιοδικείο...
που συνεδρίασε στη Λάρνακα, στον Πατέρα Τριαντάφυλλο.

Ο ιερέας είχε συλληφθεί το περασμένο Πάσχα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με τρία κιλά μαριχουάνας στις αποσκευές του.

(6.4.2012) Παπάς πιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με τρία κιλά μαριχουάνας. Μια είδηση που αναπόφευκτα προκάλεσε σοκ ανά το παγκύπριο. Ο 37χρονος ιερέας, ο οποίος έχει απασχολήσει
και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για άλλες υποθέσεις, έπεσε στα χέρια της ΥΚΑΝ η οποία διαπίστωσε πως είχε κρύψει όπως-όπως τα ναρκωτικά στη βαλίτσα του μαζί με το δεύτερο ράσο και τα εσώρουχα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος παπάς είναι πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού και ισχυρίστηκε στην προφορική κατάθεση του ότι αμάρτησε για να εξασφαλίσει χρήματα για τη θεραπεία της ασθενούσας σοβαρά συζύγου του. Επέμενε ακόμα ότι για πρώτη φορά έκανε το «βαποράκι» για ναρκωτικά και ότι θα συνεργαστεί πρόθυμα και πλήρως με τις Αρχές, για διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά και τον εντοπισμό αυτών στους οποίους θα παρέδιδε τα ναρκωτικά.

Ο ιερωμένος που ανήκει σε μετόχιο άλλης Αρχιεπισκοπής, αρχικά ήταν υπεύθυνος στο κοιμητήριο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, Νικολέτα Τυρίμου, είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία, είτε ως μάρτυρας είτε ακόμη και ως εμπλεκόμενος, σε δύο υποθέσεις που αφορούσαν διπλοπωλήσεις τάφων στο συγκεκριμένο κοιμητήριο και υπόθεση που αφορούσε επενδύσεις χρημάτων.

philenews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα