Η ζωή μέσα από το κινητό του Αλιάγα!

20:25 25/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Νίκος Αλιάγας ζει την κάθε στιγμή και αυτό το αποδεικνύει με το λεύκωμα που μόλις κυκλοφόρησε. Στην ουσία, μεταφέρει την… έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενούσε καιρό τώρα στη μνήμη του κινητού του. Πρόκειται για ιδιαίτερες στιγμές που απαθανάτιζε με τη συσκευή του...
 τηλεφώνου του και το αποτέλεσμα «μιλάει» από μόνο του!
Τον τελευταίο καιρό ο Nίκος Αλιάγας ανέφερε συνέχεια στο Twitter τη φράση «Nikos Now», αφήνοντας πολλά ερωτήματα για το τι θέλει να πει. Πριν
από λίγες μέρες, όμως, λύθηκε ο γρίφος, αφού ο ίδιος αποκάλυψε ότι αυτός είναι ο τίτλος του νέου του βιβλίου.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον άλμπουμ φωτογραφιών που δεν απεικονίζουν προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές του, αλλά οτιδήποτε έχει τραβήξει το βλέμμα του και αγγίξει την ψυχή του.

Περιλαμβάνει φωτογραφίες με θέματα από τη φύση, το περιβάλλον, αλλά και τη ζωή ανθρώπων που ο ίδιος έχει συναναστραφεί ή βρεθεί δίπλα τους, χωρίς να τους έχει γνωρίσει προσωπικά. Το ζητούμενο ήταν πάντα να τον εμπνεύσει και να βγάζει συναίσθημα η στιγμή. Οσοι έχουν δει τις φωτογραφίες του μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, όχι μόνο για τη ζωντάνια τους, αλλά και για το καλλιτεχνικό ύφος τους.

«Ο Νίκος λατρεύει τη φωτογραφία και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να αιχμαλωτίζει με την κάμερα του κινητού του εικόνες που τραβάνε το βλέμμα του και προπάντων αγγίζουν την καρδιά του. Οχι μόνο στη Γαλλία, όπου ζει και εργάζεται, αλλά και όταν έρχεται στην Ελλάδα και γενικά όπου βρεθεί απαθανατίζει εκείνες στιγμές που θέλει να βλέπει μέσω των φωτογραφιών που βγάζει…» λέει στην «Espresso» στενός συνεργάτης του.
Keywords
Τυχαία Θέματα