Η Βάσω στη θέση της Έβελυν

23:25 14/9/2011 - Πηγή: 24wro
Πολύ κοντά με το STAR είναι η Βάσω Κολυδά... Την αντικαταστάτρια της Έβελυν Καζαντζόγλου αναζητούν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Mπακοδήμου.

Το γνωστό μοντέλο θα βρίσκεται εκτός Ελλάδας τον ερχόμενο χειμώνα, καθώς μετακομίζει στην Κύπρο,
έπειτα από ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε από μουσικό κανάλι. Μέχρι στιγμής, για τη θέση της επικρατέστερη θεωρείται η Βάσω.

Εδώ και μέρες οι παρουσιαστές της καθημερινής εκπομπής του STAR Φώτης και Μαρία ψάχνουν τη γυναίκα που θα πάρει τη θέση της Έβελυν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα ονόματα των κοριτσιών που έχουν περάσει και έχουν συζητήσει μαζί τους είναι και το γνωστό μοντέλο Βάσω Κολυδά, η οποία πλέον έχει πολύ καλή τηλεοπτική εμπειρία μετά την περσινή καθημερινή συμμετοχή της στο πάνελ της μεσημεριανής εκπομπής του ALPHA «Κους-κους». Δυστυχώς, όμως, η εκπομπή -εν όψει τον περικοπών- δεν πήρε «πράσινο φως» και μετά την ανακοίνωση αυτή η Βάσω ψάχνει να κάνει κάτι καινούργιο στην τηλεόραση.

Από την άλλη, δεν αποκλείεται στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου να δούμε κάποιο νέο πρόσωπο, το οποίος δεν έχουμε δει στην TV, αφού όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Ο Φώτης και η Μαρία θέλουν η συνεργάτιδά τους πάνω απ’ όλα να είναι δημοσιογράφος, για να μπορεί να ετοιμάζει και κάποια χιουμοριστικά βίντεο για την εκπομπή τους. Αυτές τις ημέρες πάντως, θα ληφθεί η απόφαση για το ποιο τελικά θα είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την ωραία Έβελυν.
Keywords
Τυχαία Θέματα