Η τσαρίνα που έχει την Μαρσέιγ!!

18:55 13/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ο αστικός μύθος υποστηρίζει πως η τελευταία επιθυμία του Ρομπέρ... Λουί-Ντρεϊφούς, ήταν η γυναίκα του να συνεχίσει να διοικεί τη Μαρσέιγ. Ο καημός του τότε ιδιοκτήτη της ομάδας ήταν να μείνει στην οικογένεια, ώστε μεγαλώνοντας να την αναλάβουν τα τρία παιδιά τους. Ο Ρομπέρ απεβίωσε (από λευχαιμία) τον Ιούλιο του 2009 και τότε το κουμάντο βρέθηκε στα χέρια της Μαργκαρίτα Λουί-Ντρεϊφούς ή αλλιώς Μαργκαρίτα Μπογκντάνοβα.




Έκτοτε άρχισε να γιγαντώνεται ο μύθος γύρω από το όνομα και τις πρακτικές της. Άλλωστε ο θρύλος που προϋπήρχε της ανάληψης της ηγεσίας
από εκείνη, ήταν αρκετός για να την κάνει ξακουστή στον κόσμο της Ligue 1 και όχι μόνο. Ποια είναι όμως η τσαρίνα της Μασσαλίας και πώς βρέθηκε στο τιμόνι της Ολιμπίκ;

Πρόκειται για μια Ρωσίδα που αρνείται να αποκαλύψει την ηλικία της. Οι καλόπιστοι την κάνουν 40άρα και οι εχθροί της συκοφαντούν πως βρίσκεται κοντά στα 50. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην Αγία Πετρούπολη, όπου γεννήθηκε. Το 1992 που παντρεύτηκε τον 46χρονο τότε Ρομπέρ που ακόμα δεν είχε μπλέξει με τη Μαρσέιγ. Αυτό θα γινόταν δύο χρόνια αργότερα. Τότε άπαντες σκέφτηκαν ότι θα πρόκειται για κάποια Ρωσίδα που κόλλησε στον πλούσιο Ντρεϊφούς για τα λεφτά του.



Και όμως η Μαργκαρίτα που μιλάει πέντε γλώσσες, ήταν γόνος καλής οικογένειας (ο πατέρας ήταν διάσημος στη χώρα χημικός μηχανικός) και είχε δημιουργήσει τη δική της -μικρή μεν, αλλά- περιουσία στην Ελβετία, όπου ζούσε από τα 19 της (πότε ήταν 19 κανείς δεν ξέρει). Η ίδια έχει αποκαλύψει πως υπήρξε έρωτας. Εκείνος λέει, την πλησίασε σε μια πτήση Παρίσι-Ζυρίχη και της έδειχνε τα σκυλιά του, κάτι που εκείνη λάτρεψε (ολαλααα).

Επιλογή Ντεσάν
Το πρώτο πράγμα που έκανε η τσαρίνα ήταν να αλλάξει πρόεδρο και προπονητή και δικαιώθηκε. Αρχικά έδιωξε τον Έρικ Γκέρετς από τον πάγκο και κάλεσε τον Ντιντιέ Ντεσάν (Μάιος 2009). Ο τελευταίος οδήγησε τη Μαρσέιγ στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ (το ξαναπήρε το 2011) και στο φινάλε της σεζόν (2009-10) χάρισε και το πρωτάθλημα, το ένατο συνλικά και πρώτο από το 1992. Ό,τι δηλαδή δεν μπόρεσε να κάνει ο άντρας της σε 15 χρόνια, το έκανε η Μαργκαρίτα σε έναν χρόνο ακριβώς.




Θέλω, θέλω να ’μαι...
Παρά τα περίεργά της, οι οπαδοί της Μαρσέιγ τη... γουστάρουν. Οι φήμες οργιάζουν πως έβαλε τον Βενσάν Λαμπρίν στην προεδρία (αντί του γέρου Ζαν-Κλοντ Ντασιέρ), επειδή είναι ο εραστής της. Εκείνη βέβαια δεν ασχολείται. Πηγαίνει συνέχεια στο «Βελοντρόμ» μαζί με τα τρία παιδιά της και την αποθεώνουν. Αυτά όταν γίνουν 25 ετών, θα πάρουν βάσει διαθήκης όλη την περιουσία. Αυτή υπολογίζεται στο 1,15 δισ. ευρώ.






Πέσιμο...τίτλου
Όσο για την Μαργκαρίτα που δηλώνει αντι-Παρί Σεν Ζερμέν, μέχρι τότε θα ασχολείται με την ομάδα, αλλά διακριτικά. Μονάχα μία φορά έκανε δυναμική εμφάνιση και της βγήκε. Ήταν τον Νοέμβριο του 2010. Η Μαρσέιγ είχε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα κα
Keywords
Τυχαία Θέματα