Η πρώτη ενόψει Γερμανίας για Εθνική

20:13 18/6/2012 - Πηγή: 24wro
Παρουσία κόσμου αλλά κι εκπροσώπων...
του Τύπου έγινε η πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, για το παιχνίδι της Παρασκευής με τα «πάντσερ». Το κλίμα όπως είναι φυσικό ήταν πολύ καλό αν και η πολύ έντονη ζέστη στο Λεγκιόνοβο, δυσκόλευε το έργο των διεθνών.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, η οποία και διήρκεσε για μία περίπου ώρα, οι βασικοί απέναντι στους Ρώσους έκαναν αποκατάσταση. Συγκεκριμένα άρχισαν με ζέσταμα, έπειτα ακολούθησαν κάποια σπριντάκια, ενώ έκλεισαν με διατάσεις.
Για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιλάμβανε στο ξεκίνημα ζέσταμα, ενώ στην
συνέχεια έπαιξαν «κορόιδο» με τον βοηθό του Φερνάντο Σάντος, Λεονίδα Βόκολο καθώς και τον γυμναστή Νεκτάριο Πανταζή, να τους επιβλέπουν. Έπειτα ακολούθησε δίτερμα σε μικρό χώρο, με την μία ομάδα ν' αποτελούν οι Φωτάκης, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Νίνης και Φετφατζίδης, χωρίς ωστόσο να έχουν τερματοφύλακα. Ο λόγος ήταν πως ο Σηφάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ως βασικός του προηγούμενου αγώνα, έχοντας μαζί του και τον Χαλκιά, που δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα στον δικέφαλο, αφού σήμερα έπιασε και μπάλα.

Η άλλη ομάδα απαρτιζόταν από τους Μαλεζάς, Μανιάτογλου (μεταφραστής του Σάντος), Χολέμπας, Φορτούνης και Μήτρογλου, ενώ τερματοφύλακας ήταν ο Τζόρβας, που είχε προπονηθεί κανονικά προηγουμένως με τον Ζουστίνιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα