Η πιο ακριβή σαμπάνια έρρεε άφθονη στο πάρτι τoυ LeBron

01:48 25/6/2012 - Πηγή: 24wro

Ο MVP των τελικών του NBA, LeBron James, και... οι Μαϊάμι Χιτ γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την πιο ακριβή σαμπάνια, την Armand de Brignac (Ace of Spades).

Φαν της ομάδας και όσοι αγαπούν τα πάρτι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους στον ιδιοκτήτη των Μαϊάμι Χιτ, Μίκι Arison, στον αστέρα των Χιτ και MVP των τελικών του NBA
LeBron James, στους All-Stars Dwyane Wade και Chris Bosh και στον συμπαίκτη τους Juwan Howard στο νυχτερινό κέντρο LIV, μετά το νικηφόρο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο LeBron James, ο Dwyane Wade και οι συμπαίκτες τους γιόρτασαν το νέο πρωτάθλημά τους με δεκάδες μπουκάλια σαμπάνιας Armand de Brignac, αξίας άνω των 100.000 δολαρίων, ακριβώς όπως έκαναν οι περσινοί πρωταθλητές, Dallas Mavericks, μετά τη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Η σαμπάνια έρρεε άφθονη από μια φιάλη Nebuchadnezzar, 15 λίτρων, ενώ το Electro-pop ντουέτο LMFAO έκανε επίσης έκπληξη στην ομάδα με μια αυτοσχέδια γιορτινή εμφάνιση.

Η Armand de Brignac συνεχίζει να υπηρετεί ως εορταστική επιλογή τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Οι πρωταθλητές του NBA, NFL, NHL, MLB και Grand Prix έχουν την Armand de Brignac ως προτιμώμενη σαμπάνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα