Η ...μετάλλαξη του Ψινάκη!

19:29 29/1/2012 - Πηγή: 24wro
Έτοιμος να στηρίξει τους άπορους, καθώς έιδε την ζωή αλλιώς...
Αυτό και αν είναι μετάλλαξη! Ο χλιδάτος μάνατζερ, που το μόνο που τον ενδιέφερε είναι η show biz , δεν υπάρχει πλέον! Ο Ηλίας Ψινάκης, με δηλώσεις του στο protothema.gr λέει πως ετοιμάζει συναυλίες ώστε να μαζευτούν χρήματα για τους άπορους, καθώς "Καλός ο λαμπερός κόσμος της showbiz,
αλλά όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ένα ζεστό πιάτο φαί,, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα"

Την καμπάνια θα την ονομάσει "1 ευρώ= 1 πιάτο φαγητό" και όπως λέει
"Κανένας λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος, δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας, όχι μόνο δεν έχουν τα αναγκαία για να επιβιώσουν, αλλά τους λείπει και ένα πιάτο ζεστό φαί. Τα νούμερα είναι γνωστά και προβληματίζουν και όσο δεν ασχολούμαστε αυτά θα αυξάνονται, με όσα συνεπάγονται. Άρα πρέπει να αντιδράσουμε ο καθένας από το μετερίζι του, κανένας άπορος και άστεγος να μη μείνει πεινασμένος. Στον πόνο του άλλου, δεν μπορείς ούτε να γελάς, αλλά ούτε να είσαι αδιάφορος"
Ακόμα συμπληρώνει πως
"Προγραμματίζουμε events ακόμη και συναυλίες, με είσοδο πάντα 1 ευρώ. Όχι περισσότερα. Με 1 ευρώ εξασφαλίζουμε την αγορά μιας μερίδας, ένα πιάτο φαί, για όποιον την έχει ανάγκη ουσιαστικά. Αν όλοι δώσουμε 1 ευρώ, τότε σίγουρα μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ κόσμο, που ειδικά αυτή την εποχή αντιμετωπίζει ζήτημα επιβίωσης"
Η κίνηση αυτή του Ηλία Ψινάκη αναμένεται να έχει απήχηση λόγω της υψηλής δημοφιλίας του και καλεί και άλλους επώνυμους να κάνουν το ίδιο, αφού παραδέχεται πως μέχρι τώρα
"Βρισκόμουν σε ένα χρυσό κλουβί, που δεν είχα αίσθηση τι συνέβαινε έξω από αυτό. Θα το πω ευθέως … Είναι σαν να έχω ξυπνήσει από έναν λήθαργο. Υπάρχει πλέον μεγάλη δυστυχία γύρω μας και πλέον έχουμε ευθύνη όλοι μας. Θα μπορούσα να πάρω το αεροπλάνο και να ζήσω μόνιμα, αμέριμνα και χαλαρά όπως πριν, κάπου στο εξωτερικό. Δεν το θέλω όμως, γιατί αγαπώ τον τόπο μου και πιστεύω πως μπορούμε να βγούμε νικητές και δυνατοί από αυτή την κρίση, ενισχύοντας το πνεύμα υποστήριξης και αλληλεγγύης μεταξύ μας. Εμένα δεν θα μου λείψει ένα πιάτο φαί, πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που το χρειάζονται"
Η κίνηση αυτή , αναμένεται να κάνει πολλά πολιτικά κόμματα να σφαχτούν στα πόδια του, καθώς ο Ψινάκης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στην νεολαία, με τον Γιώργο Καρατζαφέρη πάντως να έχει επαφή μαζί του, αλλά και τον ίδιο τον Ηλία να μη ξεχνά καθόλου τον Νικήτα Κακλαμάνη, που του άνοιξε πρώτος την πόρτα στην πολιτική..

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα