Η καθημερινότητα και οι αλλαγές στο look της Νατάσας Καραμανλή!

05:51 19/3/2012 - Πηγή: 24wro
Η Νατάσα Καραμανλή, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, είναι μία γυναίκα που...
αγωνίζεται για το επαγγελματικό της μέλλον, όπως οι περισσότερες γυναίκες σήμερα.
Οι ρόλοι που καλείται να επιτελέσει είναι πολλοί: Σύζυγος, γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, σωστή επαγγελματίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η κα. Καραμανλή σηκώνεται καθημερινά από πολύ νωρίς και τρέχει προκειμένου όλα να είναι σε εντέλεια.
Δεν επαναπαύεται στο βάρος του ονόματός της και σε ό, τι αυτό συνεπάγεται αλλά εργάζεται πυρετωδώς, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες που αγωνίζονται
για να βγάλουν τα προς το ζειν.

Καθημερινά ξεκινά από το σπίτι της στη Ραφήνα με προορισμό το Χαλάνδρι Αττικής και το ερευνητικό κέντρο για τον καρκίνο του μαστού στο οποίο εργάζεται τα τελευταία χρόνια, ως ειδικευμένη ιατρός. Οι επαγγελματικές ενασχολήσεις της όμως δεν σταματούν εκεί αφού το απόγευμα σειρά έχει η δεύτερη δουλειά της, μία ιδιωτική κλινική στο Παγκράτι με την οποία συνεργάζεται.

Εν αντιθέσει με άλλες κυρίες πρώην Ελλήνων πρωθυπουργών, η Νατάσσα Καραμανλή κατάφερε να πραγματοποιήσει τα επαγγελματικά της όνειρα αρχικά ως παιδαγωγός και αργότερα ως ιατρός, χωρίς να παραμελήσει τις υπόλοιπες ιδιότητές της. Πρωταρχική της όμως ενασχόληση είναι πάντα η φροντίδα του συζύγου της κ. Καραμανλή αλλά και των δύο παιδιών της, της Αλίκης και του Αλέκου.

Η επιστημονική της καταξίωση και η θέλησή της να προσφέρει, την έβγαλαν από τη «σκιά» του συζύγου της και πρώην πρωθυπουργού. Προσιτή, ανθρώπινη και με ένα ζεστό χαμόγελο τη χαρακτηρίζουν οι συνάδερφοί της στην κλινική «ΕmBIO», στην οποία εργάζεται.
Οι αλλαγές στην εμφάνισή της
Όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του κ. Καραμανλή, παρατηρούμε πολλές αλλαγές και στην εικόνα της. Από μία απλή νηπιαγωγός η κα. Παζαϊτη, που αργότερα μετονομάστηκε σε κα. Καραμανλή, πραγματοποίησε το μεγάλο της όνειρο να ασχοληθεί ενεργά με την ιατρική. Σταδιακά, πραγματοποίησε διαδοχικές αλλαγές και στο look της. Έκοψε τα μαλλιά της και διατήρησε το απλό αλλά πάντα φινετσάτο ντύσιμό της. Αυτό που έμεινε ίδιο είναι το χαμόγελό της και μία ζεστή αγκαλιά που έχει για όλους.

Στα 46 της, ο χρόνος παραμένει γενναιόδωρος μαζί της. Το γεγονός αυτό διαπιστώσαμε και στη βάπτιση της κόρης του βουλευτή της ΝΔ κ. Νάκου που έγινε στις αρχές Μαρτίου και στην οποία παρευρέθηκε η κα. Καραμανλή μετά του συζύγου της, όπου εμφανίσθηκε ανανεωμένη με έντονα στοιχεία θηλυκότητας πάνω της.

Το 2000 η κα. Καραμανλή υιοθέτησε το look της πριγκίπισσας Νταϊαννα ενώ τα επόμενα χρόνια προτίμησε μία αγορίστικη κουπ με ξανθές ανταύγιες να φωτίζουν το πρόσωπό της. Σήμερα, η ωριμότητα φαίνεται στο πρόσωπό της, αφού οι γωνίες της έχουν γίνει πιο έντονες ενώ έχει υιοθετήσει και ένα ακόμη πιο σοβαρό στυλ ντυσίματος με ταγιέρ, λόγω και της ιδιότητάς της ως γιατρός. Παρόλες τις εξωτερικές αλλαγές στην εμφάνισή της - οι οποίες σημειωτέον τονώνουν τη διάθεσή της-, η κα
Keywords
Τυχαία Θέματα