Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, έως 28 Ιουνίου

08:30 27/6/2011 - Πηγή: 24wro
Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα συναισθηματικό μαραθώνιο...
στον οποίο δοκιμάστηκαν στο τέρμα οι αντοχές, βρίσκεται εξαντλημένη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ταύρου, σήμερα 25/5 στις 23:54 το βράδυ.


Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 1:28 το πρωί της 26/6 αλλά επηρεάζει ώρες πριν, έρχεται σαν το πιο ανακουφιστικό βότανο σε μια οξύτατη κρίση. Το βράδυ προσφέρεται για χαλάρωση, ξεφυλλίζοντας από βιβλία έως όνειρα και αναμνήσεις, λειτουργώντας διαισθητικά και έχοντας την ευκαιρία
για ένα πολύτιμο διάλειμμα, από τις έγνοιες και τις σκοτούρες.


Στις 8:27 το πρωί η σύνοδος με το Δία ανοίγει την ημέρα σαν μια τεράστια πόρτα, όπου μπροστά της απλώνεται μια απολαυστική έκπληξη. Η τάση μας για υπερβολή σε ότι αφορά το συναίσθημα αλλά και τα υλικά αγαθά, θα μας ανοίξει την όρεξη, που μοιάζει με ακατανίκητο πειρασμό. Γενικά θα είμαστε σπάταλοι σε κάθε μας δραστηριότητα χωρίς να θέλουμε να καταπολεμήσουμε αυτή μας τη διάθεση.


Το εξάγωνο με τον Ήλιο που ακολουθεί στις 8:27, εξάπτει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή μας, την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να διεκπεραιώσουμε οικονομικά θέματα, συναισθηματικές εκκρεμότητες, αλλά και οποιαδήποτε κατάσταση σέρνεται αναισθητικά. Η ενέργειά μας και οι αντοχές μας είναι στα ύψη, ενώ παράλληλα αισθανόμαστε μια ευδιάκριτη αποδοχή από τους άλλους.


Η μέρα συνεχίζει να μοιάζει με φωτογραφική μηχανή που δεσμεύει ομορφιές, αφού ακολουθεί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 12:20 το μεσημέρι. Ως το βράδυ, θα έχουμε διευκολύνει τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, στο να ανταλλάξουμε όμορφες στιγμές, απλωμένες σαν μεταξωτά ρούχα σε πολύχρωμα μανταλάκια.


Την επόμενη ημέρα 27/6 στις 19:25 το απόγευμα, το εξάγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το μεσημέρι, διατηρεί την αρμονία και τη γλυκιά ατμόσφαιρα, αισθανόμενοι σαν ρομαντικοί έφηβοι, που ξεσηκώνονται για την πιο συναρπαστική τρέλα.




Στις 28/6 στις 10:57 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους, χαρίζοντας ένα επικοινωνιακό διήμερο σαν την αίσθηση της αλεπούς, που προσπαθεί να φτάσει τα φρούτα.
astrology
Keywords
Τυχαία Θέματα