Η φερόμενη ως ερωμένη του Οτσαλάν με ελληνικό διαβατήριο στην Ιταλία!

13:12 27/11/2011 - Πηγή: 24wro
Σειρά ισχυρισμών για την φερόμενη ως ερωμένη του Οτσαλάν και γνωστή στην Ελλάδα ως...
«Ροζερίν», αφού συνόδευε τον Κούρδο ηγέτη κατά την μετακίνηση του, η οποία κατέληξε στην Κένυα, παρουσιάζει η τουρκική εφημερίδα SABAΗ. Κυριότερος ισχυρισμός της εφημερίδας είναι, ότι η «Ροζερίν» ζει στην Ιταλία με ελληνικό διαβατήριο.

Η Sabah αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος της πρώτης σελίδας σε αποκλειστική είδηση του συνεργάτη της Αμπντουρραχμάν
Σιμσέκ με τον εξάστηλο τίτλο «Ιδού η Ροζερίν», στην οποία γράφει, ότι η εφημερίδα τελικά βρήκε μετά από 12 χρόνια την φερόμενη ερωμένη του Αμπντουλάχ Οτζαλάν με το ψευδώνυμο «Ροζερίν», που συνόδευε τον Οτζαλάν κατά την μετακίνηση του, η οποία κατέληξε στην Κένυα.

Η Αϊφέρ Καγιά –όπως λέει η εφημερίδα, ότι είναι το πραγματικό της όνομα- καταζητείτο με ερυθρό δελτίο και τελικά εντοπίστηκε με το νέο φίλο της, μέλος του ΡΚΚ, στην Μοδένα της Ιταλίας. Υποστηρίζεται, ότι η Καγιά προβαίνει σε εμπόριο σε σχέση με το ΡΚΚ . Τώρα διατηρεί αλυσίδα εστιατορίων ντονέρ στην Μοδένα. Λέγεται, ότι η Καγιά αν και καταζητείται με ερυθρό δελτίο οι ιταλικές αρχές δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια σε βάρος της και ότι προστατεύεται από την ιταλική Μυστική Υπηρεσία.

Τα χρήματα που κερδίζει η Καγιά, η οποία διαχειρίζεται κεφάλαια του ΡΚΚ στην Ιταλία, τα διοχετεύει στην οργάνωση- πάντα κατά την εφημερίδα . Η Καγιά, που θεωρείται ως το «μαύρο κουτί» του Οτζαλάν στην Ευρώπη, μιλάει 6 γλώσσες και είναι γνωστή στη Ιταλία ως «Ρόζα». Η εφημερίδα υποστηρίζει, ότι η Ροζερίν, δηλαδή η Αϊφέρ Καγιά, ζει επί χρόνια στην Ιταλία με ελληνικό διαβατήριο το οποίο έγινε γνωστό, ότι της το εξασφάλισε η Ελληνίδα φίλη της ΓΚ. Γ.,(αναφέρει όνομα), στέλεχος ελληνικής ΜΚΟ.

prionokordela.gr
Keywords
Αναζητήσεις
οτσαλαν κενυα γυναικες συνεργατες, ερωμενη οτσαλαν
Τυχαία Θέματα