Η φαρμακερή ατάκα Βενιζέλου για Λοβέρδο και Χρυσοχοϊδη!

16:23 27/6/2012 - Πηγή: 24wro
Την συζητούσαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα για ώρα...
Σήμερα, στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πέταξε το... φαρμάκι του προς Λοβέρδο και Χρυσοχοϊδη αναφερόμενος στην εκπροσώπηση του Κινήματος στην κυβέρνηση!

Η συγκεκριμένη μάλιστα αναφορά, προκάλεσε την αφορμή για να γίνουν πολλά πηγαδάκια ανέμεσα σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κ.Ο.
Τι είπε;
"Αποφασίσαμε εδώ στην κοινοβουλευτική ομάδα να μη μετάσχουμε στην κυβέρνηση με πολιτικά και μάλιστα προβεβλημένα στελέχη. Ανάλογη ήταν και η απόφαση της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Η άλλη επιλογή, θυμίζω, για να έχει πλήρες νόημα, θα οδηγούσε τελικά και στη δική μου συμμετοχή ως Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών υπό τον Αντώνη Σαμαρά.
Δεν είναι αυτό που χρειάζεται τώρα η παράταξη. Αυτό που χρειάζεται η χώρα το δίνουμε πλήρως με την εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και τη δική μου ενεργό συμμετοχή, καθώς και με τη συμμετοχή όλων των έμπειρων στελεχών μας, σε αυτήν.
Η συμμετοχή μας στην κυβέρνηση έγινε με περιορισμένο αριθμό εξωκοινοβουλευτικών προσώπων, κατάλληλων για τη θέση που κλήθηκαν να καλύψουν. Αναζητήσαμε πρόσωπα κατάλληλα για τις αντίστοιχες θέσεις και όχι θέσεις για δεδομένα πρόσωπα."...
parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα